SON DAKİKA

Haber Ekspress

DÜNYANIN İLK ONLİNE GÜZELLİK YARIŞMASINDA 2 TÜRK JÜRİ

DÜNYANIN İLK ONLİNE GÜZELLİK YARIŞMASINDA 2 TÜRK JÜRİ
Bu haber 11 Mayıs 2020 - 13:49 'de eklendi.

MİSS QUARANTİNE 2020

Miss Quarantine 2020 online güzellik yarışması geçtiğimiz günlerde   yarışmacıların ve jürinin de online katılımıyla gerçekleşti.

Kosova’nın en çok izlenen kanalı RTV21 den canlı yayınlanan yarışmanın yapımcısı İlır Gecci  yarışmayla ilgili şunları söyledi ‘Miss Quarantine 2020 güzellik yarışmasında dünyanın çeşitli ülkelerinden  online elemelerden geçerek seçilen 30 yarışmacı finalde yarıştı. Dünyada corona virüsle mücadele ettiğimiz bu dönemde biraz da  hayatımıza güzellik katmak istedik ve bu online yarışmayı düzenledik.’dedi.

Yarışmacıları online  değerlendiren jüride Türkiye’den Best model mankenler kraliçesi Tuğçe Sarıkaya ve ünlü iç mimar Ahmet Güneş’in de olduğu 30 seçkin  jüri adayları ince eleyip sık dokuyarak seçtiler.

Tuğçe Sarıkaya yarışmayla ilgili duygularını şöyle ifade etti’ dünyayı saran covid19 virüsü nedeniyle online yapılan bu yarışmada  jüri olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum’ dedi. Ünlü iç mimar Ahmet Güneş’te, ‘corona virüsle mücadele ettiğimiz bu dönemde hepimiz anladık ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Yeni bir dünya alt yapısı oluşacak.Bugün güzellik yarışmalarının da online yapıldığı gibi’ dedi. Dünyada barış ve güzelliği temsil etmek amacıyla düzenlenen yarışmada Türkiye’den Melisa Aydınalp Miss Social media güzeli seçildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa