SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP Manisa İlçe Başkanlarından Toki Mağdurlarına Destek ( Özel Haber)

CHP Manisa İlçe Başkanlarından Toki Mağdurlarına Destek ( Özel Haber)
Bu haber 08 Haziran 2020 - 1:34 'de eklendi.

Umut Uçar-Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Yunus Emre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, Belediye Meclis Üyeleri Yenal Yıldırım, Mehmet  Ardıç, İlçe Yöneticileri Tugay Avcı, Hüseyin Demir ile birlikte Toki mağdurlarına destek ziyaretinde bulundular.

İlçe Başkanları önemli bir açıklama yaptılar. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

‘‘ Toki Tarafından yapılan açıklamada satılmayan dairelere öncelik sırasına göre bankada bekleyip parasını yatıran vatandaşlara verileceği söylendi. İnsanlarımız da 3gündür sokaklarda gece gündüz bankanın önünde kuyrukta bekliyor ama son anda nasıl bir karar verildi ise öncelik sırası değil kura şeklinde olacağı söyleniyor söylendi ve insanlarımız malzemeden 3 gündür. Neden burada bekliyor? Maçın ortasında Kural değişikliği olmaz. Bu insanlara bak arabalarını borca sattılar zararına sattılar kredi çekdiler altın bozdurdular mağdur durumdalar. Bu mağdur arkadaşlarımızın da gerekli bilgilerini aldık gereken yerlere de ileteceğiz. Bu konuda takipçisiyiz.İnsanlarımızın mağduriyetini önlemek için burada Gecenin bu saatinde bekliyoruz. Onlar da bir tek burada değil Manisa’nın pekçok Halkbank şubesinde aynı olay yaşanıyor ve duyduğumuza göre Türkiye’de bir tek Manisa’da bu olay yaşanıyor bu insanların bu insanların bu çilesinin Bir an önce sona ermesini ve haklarında verilmesini istiyoruz Yurttaşlarımız üç günden beri burada kamu düzenini kendileri sağlıyorlar kendi alanında hakkaniyete uygun bir dürüst bir liste yapmışlar sıra listesi yapmışlar ve bu düzeni sağlamışlar üç günden beri bunu sağlıyorlar ve sıra usulüyle satım işlemi yapılacakken  son dakika bir tek Manisa’da olmak üzere herkesin siyasi illerde bir sıkıntı yok Tekrar kuralı değiştiriyorlar.’’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa