SON DAKİKA

Haber Ekspress

2020 YILIN EN SEVİLEN LEZZETİ ‘CUMBA KÜNEFE’ALİ DAĞDELEN’İN OLDU

2020 YILIN EN SEVİLEN LEZZETİ ‘CUMBA KÜNEFE’ALİ DAĞDELEN’İN OLDU
Bu haber 09 Mart 2020 - 19:11 'de eklendi.

Türkiye’nin İncileri Ödül Töreni’nin ikincisi Tuğçe Sarıkaya ve Gözde Coşkun’un organizasyonuyla Swissotel’de gerçekleşti.

Yılın en sevilen lezzeti kategorisinde ‘Cumba Künefe’ Ali Dağdelen bu yılki ödüle layık görüldü. Ali Dağdelen bu ödülü almak bizi inanılmaz mutlu etti , amacımız her zaman Cumba Künefe olarak kendi alanımızda en iyisi olmak ve dünyanın tanıdığı bir marka haline gelmek.’dedi.

Cumba markası, inşaat ve tekstil yatırımlarıyla beraber, kuruyemiş sektörüne 1997 yılında Ali Dağdelen ve iki kuşaktır kuruyemiş sektöründe olan öz dayısı Cuma Alpdoğan’ı bünyesine katarak aile şirketi olarak başlamıştır.

Kuruyemişlerimiz günlük taze olarak en özel ve geleneksel kavurma şekillerine göre üretim yapmakta olup cumba künefe’nin karşısında cumba kuruyemiş olarak faaliyet göstermektedir.

Cumba kuruyemiş ve cumba künefe ailesi Gaziantep ile yetinmeyip tüm Türkiye’de hem marka olmuş hem de herkesin sevdiklerine Gaziantep yöresel ürünlerini ve kuruyemişlerini hediye olarak götürdükleri bir uğrak noktası haline gelmiştir.Cumba kuruyemiş 800 m2 satış mağazası ile birçok yöresel ürünü bünyesinde barındırmaktadır.

cumba markası 2014 yılında kuruyemiş sektörü ile yetinmeyip antep fıstığındaki tecrübesini ve hakimiyetini gastronominin başkenti olan Gaziantep te tüm Türkiye’nin duyacağı ve takdir edeceği künefe sektöründe göstermek istemiştir.

Türkiye’nin ve orta doğunun birçok restoran zincirleri ve yatırım firmalarından ortaklık, bayilik ve franchaise teklifi almaktadır. fakat cumba künefe geleneksel hizmet anlayışından ödün vermemek için gelen tüm teklifleri erteleyerek yoluna emin adımlarla ilerlemektedir. sadece Gaziantep’te kendi yerinde hizmet vermekte olup çok kısa bir süre içinde kendi özkaynaklarıyla belli başlı noktalarda şubeleşecektir.

Cumba künefe, “Gaziantep’ten dünya’ya lezzet köprüsü” sloganıyla çıktığı bu yolda damaklarda eşsiz tadlar bırakırken siz değerli müşterilerimize günlük katkı ve koruyucu madde içermeyen sevdiklerinize gönül rahatlığı ile tattırabileceğiniz şekilde profesyonelce üretim yapmaktadır.

cumba künefe, herkesin kafasındaki klasikleşmiş olan peynirli ve fıstıklı künefe menüsünü değiştirerek fıstık ve sade yağdaki tecrübesini kullanarak 40’a yakın kendi çıkarttığı ürün yelpazesi ile menüsünü zenginleştirip künefe sektöründe talep gören bir marka haline gelmiştir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa