SON DAKİKA

Haber Ekspress

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İzmir-Tire Hasançavuşlar Mahallesinde Köylüler Tarafından Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İzmir-Tire Hasançavuşlar Mahallesinde Köylüler Tarafından Coşkuyla Kutlandı
Bu haber 29 Ekim 2020 - 12:09 'de eklendi.

İzmir’in Tire ilçesine bağlı Hasançavuşlar’da, Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı…

İzmir’in Tire ilçesine bağlı Hasançavuşlar’da, Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Köyde yaşayan kadın erkek her yaştan vatandaş, köy muhtarı Hüseyin Çalışkan öncülüğünde ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle köy meydanında toplandı. Köy meydanında toplanan köylüler, ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle Atatürk büstü önünde İstiklal Marşı okudu ve saygı duruşunda bulunuldu.

Hasançavuşlar muhtarı Hüseyin Çalışkan: “Genç yaşlı bütün köy sakinleri, Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Bu tür etkinliklerin, birlik ve beraberliğimiz için çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu tür programlara bundan sonra da devam edeceğiz, bizler Cumhuriyete sahip çıkıyoruz ve her zaman Atatürk yolunda sahip çıkacağız” dedi.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa