SON DAKİKA

Haber Ekspress

3. KİTAP FUARI ONUR KONUĞU “KALEMİN USTASI” YAŞAR SEYMAN OLDU

3. KİTAP FUARI ONUR KONUĞU “KALEMİN USTASI” YAŞAR SEYMAN OLDU
Bu haber 03 Ağustos 2022 - 9:43 'de eklendi.

Burhaniye Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Kitap Fuarının Onur Konuğu yazar Yaşar SEYMAN oldu. Burhaniye Ören meydanında düzenlenen törenle ödülünü Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in elinden alan SEYMAN “Anası babası okula gitmemiş, denizi 22 yaşında görmüş bir kadına Burhaniye’nin onur ödülü vermesi aslında kendini onurlandırmasıdır. “ dedi. SEYMAN, konuşmasının devamında, yazarların diplomasını okurların verdiğini ve dünyayı kadınların kurtaracağını ifade etti.
Burhaniye 3. Kitap Fuarı kapsamında onur ödülüne layık görülen yazar Yaşar SEYMAN’ın fuara özel olarak çekilen biyografi belgeseli de izleyiciyle buluştu.

Ayşe Kulin, Buket Uzuner, Ataol Behramoğlu, Ayşe Sucu, Saygı Öztürk, Tuna Kiremitçi, Öner Yağcı, Işık Öğütçü, Sinan Meydan, Sinan Akyüz ve Leman Dorsay gibi bir çok değerli kalemin katılımıyla gerçekleşen gecede,
konser veren bir avuç müzisyen, oyun sergileyen değerli tiyatro erbabı, özel olarak gösterilen filmler ve Yılmaz Güney’in Arkadaş filmi de sunuldu.

Ve Onur Ödülü alan, kalemin ustası Yaşar SEYMAN’ ın “Yeniden, yeni bir yola çıkmaktır yaşamak!” sözü geceye damgasını vurdu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa