SON DAKİKA

Haber Ekspress

41 KİLO AĞIRLIĞINDA YILAN BALIĞI!

41 KİLO AĞIRLIĞINDA YILAN BALIĞI!
Bu haber 21 Mart 2019 - 15:39 'de eklendi.

41 kilogramlık dev yılan balığı, olması gerekenden tam 10 kat daha büyük. Balığı görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Hamsi avına çıkan balıkçıların ağına takılan dev yılan balığı hem balıkçıları hem de görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Yılan balığı Balıkçı Kenan Beylikdüzü Yaşam Vadisi tesislerinde sergileniyor.

OLMASI GEREKENİN 10 KAT BÜYÜĞÜ BALIK, ŞAKINLIK YARATYIOR

Vatandaşların balığa yoğun bir ilgi gösterdiğini ve yılan balığı olduğu söylendiğinde daha da şaşırdıklarını kaydeden balıkçı Kenan Balcı, bu balığın normal şartlarda 50 santimetre dolaylarında olması gerekirken 30 metreyi geçen bir uzunluğa sahip olduğunu söyledi.

MÜZEDE SERGİLENECEK EN BÜYÜK BALIK OLACAK

Balıkçı Kenan Beylükdüzü Yaşam Vadisi tesislerinde halka açık sergilencek olan balığın müzede ki en büyük balık olacağı bilgisini veren Kenan Balcı, çocuklarımızın bu sevimli canavarı gördüğünde mutlu olacaklarını kaydetti. Yılan balığı etinin çok lezzetli olduğunu kaydeden Balcı, bu balığın her zaman bulunmadığını ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa