SON DAKİKA

Haber Ekspress

Afrikalı Türkler Kalkınma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mesut Mercan’dan Önemli Açıklama

Afrikalı Türkler Kalkınma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mesut Mercan’dan Önemli Açıklama
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 15:31 'de eklendi.

Umut Uçar-Afrikalı Türkler Kalkınma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mesut Mercan Azerbaycan’da yaşanan olaylar nedeni ile önemli bir basın açıklaması gerçekleştirdi. yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kıymetli hanımefendiler, değerli beyefendiler muhterem basın mensupları
İki devlet tek millet olarak yıllarca kardeşlik bağı ile birbiriyle hareket eden ve can parçamız olan Azerbeycan’lı kardeşlerimize yapılan alçakça saldırı birkez daha gösterdi ki; ASALA’yı bitirenlerin yeniden sahneye çıkma vakti gelmiş; Türk’ün asil kudreti ile dünya milletlerine gerekenin yapılması için gün doğmuştur. ..
Emperyal güçlerin oyuncağı olan Ermenistan tarihte destan yazan Mübariz İbrahimov ve Abdullah Çatlı’yı sanırım unutmuş olacak ki; bugün yine pervasızca Azerbaycan’a saldırmaltadır…
Umut ediyor ve biliyoruz ki; Türk Birliği ile Türkiye’nin Türkeşleri ve Azerbeycan’ın Elçibeyleri dünya coğrafyasında yeni bir yolun önünü açacaktır.
Azerbaycan’lı kardeşlerimiz emin olsunlar ki onlar vurdukça kazanan ve güçlenen biz olacağız. ..
CAN AZERBAYCAN’A SELAM OLSUN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa