SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ahmet Bereket’ten Özel Açıklama

Ahmet Bereket’ten Özel Açıklama
Bu haber 20 Eylül 2020 - 21:50 'de eklendi.

Son zamanlarda sosyal medyada çeşitli spekülasyonlarla BBP Genel merkezi tarafından cephe alınarak yanlışa koyduğu tepki üzerine savcılığa verilmekle tehdit edilen Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun eski dönem İzmir İl Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Bereket kendisi hakkındaki sözler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bereket açıklamasında;

ŞEHİT LİDERİM MUHSİN YAZICIOĞLU VE ONUN GERÇEK DAVA ARKADAŞLARI İÇİN KİMSEYE EYVALLAH ETMEDEN MÜCADELEYE DEVAM…

Geçtiğimiz günlerde Sosyal medya üzerinden 2 genel merkez yöneticisinin resimleri ile birlikte yayınlanan ve Şehit liderimiz ile alakalı partili partisiz tüm vatandaşlarımızı rahatsız eden ve nedense de bu paylaşımlara tepkiler gelene kadar tekzip adına tekbir satır bile yazmayanlar oluşan tepkilerden sonra gerek kendileri gerekse ortak tanıdıklar aracılığı ile paylaşım sahiplerine ulaşıp parti olarak kendilerini savcılığa şikayet ettiklerini bildirmişlerdi. Bu değerli isimlerden biride BBP İzmir il başkanlığım döneminde uzun yıllar birlikte görev yaptığım Alperenlerin Ülkücülerin Abisi Necat Zümbül başkanım olunca “Akıllı ol!Akıllı ol ki kalan o kit ak aklını da biz almayalım! Başlıklı bir yazı yayınlamıştım. Yazımda Necat Zümbül başkanım dışında ne bir parti ismi ne bir isim zikretmemiş olmama rağmen Dün watsap üzerinden adını bile zikretmek istemediğim Genel başkan yardımcısı tarafından tarafına gönderilen mesaj ile bende dahil olmak üzere sanırım 50 kişiye yakın ismin BBP yöneticilerine hakaret ,taciz ,tahkir… Yaptıkları iddiasıyla mahkemeye verildi başlığı ile bir açıklama gönderildi.Şimdi bak kıt akıllı. Kendi adıma söylüyorum. BBP şehit liderimiz Cennet mekan Muhsin YAZICIOĞLU’nun kurduğu kurumsal bir kimliktir. Kimse ne ben ne sen nede senin ağa babaların Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu BBP nin kurumsal kimliğine birşey söylemez söyleyemez. Ancak sen ve senin gibiler de Cennet mekanla yol yürümüş gerçek BBP li dava adamlarına lafsöyleyemez, susturamazsınız. Buna ne cürmünüz yeter nede güvendiğiniz ağa babalarınızın gücü yeter. Sen kalkacaksın Necat Sümbül gibi budava uğrunda ödemediği bedel kalmamış insanları mahkemeye savcılığa vermekle aklınca korkutacaksın ben yada benim gibiler sana tepki gösterdi diye BBP tarihinde sizin döneminize kadar neredeyse hiç olmayan bir usulle 50 küsür kişiyi savcılığa vereceksin ve zannedeceksin ki bizlerde bundan korkup susacağız. Ağzımızdan düşürmediğiniz Muhsin başkanından öğrendiğiniz bunu.Sana watsap’dan cevap yazdım ikide soru sordum.Varsa verecek cevabım onada cevap vereyim o cevaplarla birlikte bu yazımıda şikayet dosyana ekle ki dosya biraz kabarık olsun gittiğinde savcı suratına tükürmesin. Ayrıca dost düşman şunu bilsin ki Şehit Muhsin başkan ve onun gerçek dava arkadaşları için alacak olduğumuz varsa her kanunun kestiği cezayı şeref madalyası olarak taşırız.

Son sözde gerek Necat başkanın gerekse benim paylaşımını alıp yalakalık olsun diye genel merkeze ulaştıranlara. O koltuklarınız size mülk değil. Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Yarın karşı karşıya kaldığınızda sizi ilk satacak olanlar o genel merkezde oturanlar olacak.Hep dediğim gibi.”Görelim Mevlam neyler Neylerse güzel eyler”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa