SON DAKİKA

Haber Ekspress

“AK Parti Türkiye’nin Psikolojisini Bozuyor”

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, “Bugün Türkiye’de halinden memnun olan, mutluyum diyen bir avuç Adalet ve Kalkınma Partisi eliti kaldı. Doktoru mutsuz, hastası mutsuz. Gençler, emekliler, esnaf herkes mutsuz” dedi…

“AK Parti Türkiye’nin Psikolojisini Bozuyor”
Bu haber 21 Ağustos 2022 - 13:19 'de eklendi.

Taşcıer, Türkiye’de herkesin psikolojisinin bozulduğunu ve toplumun her kesiminin mutsuz olduğunu söyledi.

“İktidar, açık yarası olan hastaya kan sulandırıcı yazıyor, doktor da sahte”

“Faiz indirme kararı, ülke ekonomisinin kasten batırılmak istendiğinin ispatı gibi. İktidar, açık yarası olan hastaya kan sulandırıcı yazıyor, doktor da sahte… Türkiye gibi büyük bir ülkenin gençlerinin hayalleri de büyük olur. Ama Erdoğan yüzünden gençlerin bir kafede çay-kahve içmesi bile lüks oldu.

“Siz hiç eczanelerin batmak üzere olduğu bir dönem duydunuz mu?”

Devasa binalar yapmayı sağlık hizmeti sanan bir anlayış var, binalar büyük lakin içleri boş. Artık ‘paran kadar sağlık’ sistemi var. Hastanelerden randevu alınamıyor.

Siz hiç eczanelerin batmak üzere olduğu bir dönem duydunuz mu? Bugün her iki eczaneden biri iflas noktasında. Kâr baremleri nedeniyle ilaç fiyatları arttıkça, eczanelerin kârlılığı düşüyor. Bu halk sağlığı sorunu.

Tablo karanlık, lakin Türkiye’nin çözülemeyecek hiç bir sorunu yok. Günün en karanlık anı, şafak sökmeden önceki andır. Şafağın sökmesine çok az kaldı. Sağlık meslek birlikleri ve sendika temsilcilerinin yer aldığı Türkiye Sağlık Konseyi’ni kuracağız.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa