SON DAKİKA

Haber Ekspress

AK PARTİ’DEN KAN BAĞIŞI

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ile Kızılay Beylikdüzü Şubesi tarafından bugün Fatih Sultan Mehmet Camii’nin yanında ‘Kan ve Kök Hücre Bağışı’ etkinliği düzenlendi.

AK PARTİ’DEN KAN BAĞIŞI
Bu haber 08 Kasım 2019 - 15:54 'de eklendi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın, gerçekleştirdikleri ‘Kan ve Kök Hücre Bağışı’ etkinliğinde şu konuşmayı yaptı:

Kızılay; yurtiçinde ve yurtdışında, savaşta ve barışta, depremde, sel felaketinde, yangında, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacının karşılanmasında ülkemizin köklü ve güzide kuruluşlarımızdan bir tanesidir. Kızılay Beylikdüzü şubemiz de İstanbul’daki en önemli şubelerin başında gelmektedir.

29 Ekim – 04 Kasım arası Kızılay haftasıydı. Biz de AK Parti Beylikdüzü ailesi olarak, bugün (8 Kasım) Kızılay ile birlikte ‘Kan ve Kök Hücre Bağışı’ etkinliği düzenledik.

Ben huzurlarınızda Kızılay Beylikdüzü Şube yönetici ve çalışanları ile duyarlı tüm Beylikdüzülü komşularımıza teşekkür ediyorum.

Hepimizin bir gün kana veya kök hücreye ihtiyacı olabilir. Toplum olarak bilgilenmemiz ve bilinçlenmemiz lazım. Kan verebilecek sağlıklı tüm vatandaşlarımızı kan ve kök hücre bağışına bekliyoruz

Bir hastaya umut verebilmenin inanılmaz mutluluğu vardır. Bir hasta için belki de umut benim, sensin, sizlersiniz, bizleriz ve bütün toplumdur.

Hayat kurtarmak bizim kanımızda ve canımızda var. Kızılay’a bağışlayacağımız bir damla kan, bir candır. Kan Bağışı hayat kurtarır.

Kan bağışı ve kök hücre bağışı geleceğimizi kurtarır, can kurtarır, hayat kurtarır. Kanımızı bağışlıyoruz, cana can katıyoruz.

Bu işin ucunda hayat var.

Bizim köklerimizde iyilik var.

Donör ol, yaşam ol, bir hastaya umut ol.

Hayalde değil gerçekte kahraman ol.

Kök hücrede ne kadar çok bağışçı olursa, o kadar çok çok şans olur.

Haydi Beylikdüzü; kan bağışına, kök hücre bağışına.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa