SON DAKİKA

Haber Ekspress

AK PARTİ’Lİ ÖNDER TECAVÜZCÜLERİ SAVUNDU!

AK PARTİ’Lİ ÖNDER TECAVÜZCÜLERİ SAVUNDU!
Bu haber 03 Eylül 2019 - 15:37 'de eklendi.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Yöneticisi Hasan Önder, polisin başarılı operasyonuyla ortaya çıkarttığı Fıkıh-Der Ümraniye Şubesi’ndeki çocuk istismarı ve tecavüz olaylarını savundu. Haberi sosyal medya üzerinden paylaşanlara ağzı alınmayacak küfürler eden, ‘Or…u Çocuğu’, ‘FETÖ’cü’ ve ‘Din Düşmanı’ olmakla suçlayan Önder, suçluların salınması için algı operasyonu yapmakla suçlandı.

AK Parti Büyükçekmece eski ilçe yöneticisi, şu anda ilçe yedek yönetim kurulu birinci sırada olan Hasan Önder; Fıkıh-Der’in Ümraniye Şubesi’ne yapılan operasyonda, çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanan üç sanığın haberini paylaşanlara, sosyal medya üzerinden ağır küfürler etti. AK Partili Önder, tecavüzcüleri savunmakla kalmazken, haberi paylaşanları ‘or…u çocuğu’ , ‘FETÖ’cü’ ve ‘din düşmanı’ olarak tanımlamaktan geri durmadı. Vatandaşlar tarafından nefretle karşılanılan Önder’e, kendi partilileri de büyük tepki gösterdi.

HASAN ÖNDER’DEN ŞOK EDEN KÜFÜRLER

Ümraniye’de Fıkıh-Der’e ait yatılı Kuran kursundaki öğrencilere cinsel istismar ve tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklanan 3 sanığın haberini paylaşanlara çok ağır küfürler eden Hasan Önder, yapılan haberleri de yalanladı. Önder; haberi yapanları ve paylaşanları ‘O…. çocuğu’ diye tanımladıktan sonra hepsini FETÖ’cü olmakla suçlamasının yanında ‘din düşmanı’ ilan etti.

SAVCI VE POLİSİ HEDEF GÖSTERDİ

Hasan Önder haberin yalan olduğunu ifade ederek; savcılığın izniyle büyük bir rezaleti başarıyla ortaya çıkaran emniyet güçlerimiz ile 3 sanığı tutuklayan yargı mensuplarımızı da zan altında bırakmış oldu. Haberin yalan olduğunu iddia eden Önder, teknik takip ve başarılı bir operasyonla yıllardır süren rezaleti ortaya çıkartarak üç kişinin tutuklandığı olaya gölge düşürürken, sosyal medya üzerinden algı operasyonu yaparak, sanıkların salınmasına yönelik hamle yaptığı yorumlarına neden oldu.

AK PARTİLİLER DE ŞOKTA!

AK Parti Büyükçekmece İlçe Yöneticisi olan Hasan Önder’i kendi partilileri de eleştirdi. Başarılı bir operasyona karşı böyle bir tavır alınmasının AK Parti’nin genlerinden olmadığına değinen partililer “Bu tarz insanların yönetimde olmasından büyük rahatsızlık duyuyoruz. Partinin kan kaybetmesinin en büyük nedenleri arasında, kendini AK Partili gösterip, hükümetin nimetlerinden yararlanan ve özellikle sosyal medya üzerinde bu tarz paylaşımlarla her kesimden tepki çekilmesidir” sözlerini paylaştı.

KENDİ YAKINININ BAŞINA GELSEYDİ?

Hasan Önder’ín küfürlerinden rahatsız olan vatandaşlar; “Neredeyse her gün kadına şiddet, kadın cinayetleri, cinsel istismar ve özellikle çocuklara yapılan tecavüz haberleri duymaktayız. Bunları gerçekleştirenlerin üzerine gidilmesi gerekirken, Hasan Önder’in tam aksini yapması çok düşündürücü. Peki tecavüze uğrayan çocuklardan birisi kendi yakını olsaydı yine aynı şekilde mi tepki verecekti?” yorumu yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa