SON DAKİKA

Haber Ekspress

AKGÜN, HAKAN’IN BÜYÜK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AKGÜN, HAKAN’IN BÜYÜK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu haber 07 Mart 2019 - 10:52 'de eklendi.

Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden Hakan Özcan hayalindeki bisiklete Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sayesinde kavuştu.

Akçansa Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Hakan Özcan’a bisiklet sözü veren Başkan Akgün sözünü tutarak Hakan’a bisiklet hediye etti.

Belediye ekipleri tarafından bisikletine kavuşan Hakan, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hayallerimi gerçekleştirdi. Bisikletimi her kullandığımda başkanımı anacağım” dedi.

“İnsanlara, canlılara yardım etmek benim ibadetimdir”

Çocukları mutlu etmenin kendisini de her zaman çok daha mutlu hissettirdiğini belirten Başkan Akgün, “İnsanlara, canlılara yardım etmek benim ibadetimdir. Hakan’la karşılaştığımızda kendisine bisiklet sözü vermiştim. 11 yaşındaki bir çocuğun belki de en büyük hayallerinden bir tanesini gerçekleştirdik. Ben ve ekibim ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek onlara yardımlarda bulunuyoruz. Mutluluk şehri Büyükçekmece’nin mutluluğu için çalışmalarımıza özveriyle devam ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa