SON DAKİKA

Haber Ekspress

AKGÜN, YİNE YAPTI BİR ‘ÇILGIN’LIK

ENGELLİ ÇOCUKLARA TÜM YAZ HAFTADA BİR GÜN AQUA’DA EĞLENCE BEDAVA

AKGÜN, YİNE YAPTI BİR ‘ÇILGIN’LIK
Bu haber 12 Temmuz 2018 - 23:11 'de eklendi.

Büyükçekmece’nin en renkli ve popüler yerli sanatçısı Çılgın Metin’in önerisi ile ilçede bulunan Engelli çocuk ve aileleri Aqua Marina’da belediyenin organizasyonuyla doyasıya bir gün geçirdi. Çılgın Metin, ‘Böyle anlamlı bir olaya vesile olmak bizi mutlu etti’ sözleriyle duygularını paylaştı.

Büyükçekmece’nin en gözde yerli sanatçılarından olan Çılgın Metin’in, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e yaptığı ziyaret anlamlı bir organizasyonun temelini oluşturdu. Büyükçekmece Engelli Eğitim ve Yaşam Merkezi’ndeki çocukların sosyal medya üzerinden attığı bir video sonrası soluğu Başkan Hasan Akgün’ün yanında alan Çılgın Metin’in, Akgün’e çocukların güzel bir gün geçirebilmesi için bir şeyler yapılması yönündeki talebi karşılıksız kalmadı.

SON İNCELİK AQUA’DAN GELDİ

Başkan Hasan Akgün’ün, Çılgın Metin tarafından gelen teklife anında karşılık vererek, çocukların ilçede bulunan Aqua Marina’da ağırlanması talimatını verdi. Aqua Marina’da yapılması planlanan ve sponsorluğunu belediyenin karşılaması beklenen programın tamamını üstlendiklerini açıklayan Aqua Marina işletmecilerinden Ömer Çankaya ise bu hareketiyle engelli çocuk ailelerinin takdirini topladı.

BİR SÖZÜ İLE TÜM YAZI KAPATTI

Başkan Hasan Akgün’ün katıldığı programda neşeli anlar yaşanırken, Akgün’ün ‘Bu programı sadece bugün değil tüm yaz boyunca yapalım’ şeklindeki isteğini ise Ömer Çankaya ‘Büyük bir memnuniyet duyarız. Sizler programın gününü söyleyin gerisi bize ait’ sözleriyle onayladı. Böylelikle bir günlüğüne eğlenmeye gelen engelli çocuk ve aileleri bundan böyle tüm yaz boyunca haftada bir gün Aqua’da eğlenebilecek.

‘GURUR DUYDUK’

Programın oluşmasında ilk adımı atan Çılgın Metin yaptığı açıklamada, ‘İlk olarak Büyükçekmece Belediye Başkanımız Hasan Akgün’e teşekkür ediyorum. Talebimizi anında kabul etti ve bu güzel günün yaşanmasında katkı sağladı. Başkanımızın bu tip konulardaki hassasiyeti bizleri mutlu ediyor. Ayrıca Aqua Marina’ya da teşekkür etmek istiyorum. Programın tümünü üstlenerek gerçekten mükemmel bir işe imza attılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz, böyle bir anlamlı güne vesile olmak bizi mutlu etti’ sözleriyle duygularını dile getirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa