SON DAKİKA

Haber Ekspress

AKGÜN’ÜN GÜCÜ KUMBURGAZ’A YETTİ

Büyükçekmece ilçesinde sokaklar işgal ediliyor, başta Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün olmak üzere yetkililer görmezden geliyor!

AKGÜN’ÜN GÜCÜ KUMBURGAZ’A YETTİ
Bu haber 12 Ekim 2018 - 19:26 'de eklendi.

GÜCÜ KUMBURGAZ’A YETTİ

Kumburgaz’daki siteler tarafından sokak girişlerine bariyer koymak, duvar örmek, kapı takmak suretiyle işgal edilen sokaklardaki işgallere son veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, zafer kazanmış komutan edasıyla, “Kendileri duvar ve kapıları kaldırarak bu yolları halkımızın hizmetine açmadıklarından dolayı belediye ekiplerimiz devreye girerek duvar ve kapıları biz kaldırdık. Hiç kimsenin kamu yolunu işgal etmeye hakkı yoktur” demişti.

AREL ÜNİVERSİTESİ’NDEN SONRA, ŞİMDİ DE ROSE MARİN SİTESİ…

Kumburgaz’daki sokak işgallerini kaldırarak kamuya kazandıran Akgün’ü bizler de alkışlamış ve taktir etmiştik. Ancak iki ay önce Arel Üniversitesi tarafından Açelya 4 isimli sokağın girişine turnikeler koyulmak suretiyle işgal edildiğinin haberini yapmış ve Akgün’ü göreve davet etmiştik. Arel Üniversitesi’nden sonra şimdi de Rose Marin adlı sitenin yöneticileri tarafından kamuya ait Çerkez Sokak’ın girişine bariyer yaptırıldığını ve kamunun kullanımına kapadıklarını gözlemledik. Güvenlik görevlisi de bariyerin site yönetimi tarafından yaptırıldığını ifade etti. Tıpkı Arel Üniversitesi’nde olduğu gibi Akgün ve ekibi burayı da görmezden gelmekteler.

CEVAP VEREMEDİLER!

Objektif yayın anlayışımız gereği, yapacağımız haber için kendilerine cevap hakkı tanımış, 6 tane de soru sormuştuk. Aradan geçen 3 günde bize dönüş yapmadıkları gibi, sorularımızı da yanıtsız bıraktılar.

KAMU ADINA SORUYORUZ!

Biz de kamu adına sorularımızı gazetemiz üzerinden soruyoruz ve cevap bekliyoruz!

  • Rose Marin isimli sitenin yönetimi, kamuya ait olan Çerkez Sokak’ın girişine bariyer koyarak halkın girişini engelledi. Bundan haberiniz var mı?
  • Aynı site tarafından kamu arsasına yüzme havuzu, WC, basketbol sahası, tenis kortu ve restoran yapılmıştır. Bu tesislerden her vatandaş faydalanabiliyor mu?
  • Restoranın işletme ruhsatı var mı?
  • Restoran, ihaleyle mi verilmiştir?
  • Restoran dahil diğer tesisler için belediye kira almakta mıdır?
  • Sahile inen asansörün ruhsatı var mıdır?
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa