SON DAKİKA

Haber Ekspress

Aksa Tur Bursa Hac, Umre, Kudüs ve Kültür tur organizasyonu ile gönülleri fethediyor

Bursa’nın Hac, Umre, Kudüs ve kültür turizmi firması Aksa Tur, Bursa’daki hizmetleri ile hayırlara vesile oluyor…

Aksa Tur Bursa Hac, Umre, Kudüs ve Kültür tur organizasyonu ile gönülleri fethediyor
Bu haber 30 Ağustos 2023 - 10:07 'de eklendi.

Suudi Arabistan’da tur organizatörlüğü ve rehberlikle başlayan yolculuğu kutsal topraklara taşıyarak bir gönül köprüsü kuran Aksa Tur Bursa işletmecisi ve rehber hocası Abdullah Kaçan; Bursa’ya Hac, Umre, Kudüs ve kültür turları organizasyonu firmasını kazandırdı. Dünya hayatının en kutsal ve en anlamlı yolculuğuna yapılan ziyaretlerin öncü ismi Aksa Tur, deneyimli görevliler eşliğinde hac, umre, Kudüs ve kültür tur programı düzenliyor. Aksa Tur Bursa işletmecisi ve rehber hocası Abdullah Kaçan, kutsal topraklarda hac ve umre ziyareti için plan yapan tüm Bursa ve çevre illerden vatandaşları Aksa Tur’a davet etti.

Hac, umre, Kudüs ve kültür turu bizim işimiz

Abdullah Kaçan“Amacımız ve isteğimiz, tecrübeli din adamlarından oluşan personellerimizle birlikte hem İstanbul merkez şirketimizde, hem Bursa şubemizde kaliteden ödün vermeden, hacılarımızın memnuniyetini ön planda tutan yepyeni bir anlayışla, kutsal mekânlarımızda sizi en güzel şekilde rahat ettirmek. Aklınız sadece ibadetlerinizde olsun rahatınızı biz sağlarız” dedi.

Bursa’da Hac ve Umre sektöründe birçok organizasyona imza atan Aksa Tur rehber hocası Abdullah Kaçan“Aksa Tur ile Hac, Umre ve Kudüs Organizasyonları yanında, kültür turları ile de hizmet vermekteyiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa