SON DAKİKA

Haber Ekspress

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE!

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE!
Bu haber 16 Eylül 2019 - 17:36 'de eklendi.

Ekrem İmamoğlu başa geldikten sonra ‘AK Partililer İstanbul’u israf ile yönetmiş’ söylemi üzerinden siyaset yapılırken, daha önce tarikatlara giden maddi kaynaklar şimdi yandaş derneklere gidiyor.

ÖĞLE YEMEĞİ, BOĞAZ TURU BEDAVA!

AK Parti’nin İstanbul’u yönettiği dönemlerde milyonlarca lira tarikatlara aktarılırken, şimdi de yandaş dernek ve STK’lara yemekler düzenleniyor, bedava boğaz turları yapılıyor. Halkın parası, hangi iktidar döneminde olursa olsun ‘benim adamıma her şey yakışır’ mantığı içinde har vurup harman savuruluyor. Daha önce halkın parasını nereye harcadığı belli olmayan tarikatlara aktarılması ile şimdi yandaş derneklere eğlenceler düzenlenmesi arasında hiç bir fark yok!

İSRAF ETMEYECEĞİZ DEDİLER AMA!

İmamoğlu’nun seçim çalışmalarında da merkeze oturtulan ‘israf eden belediye’ söylemiyle halkın sempatisi toplanmış, kendi iktidarları döneminde bu tür harcamaların olmayacağına dair sözler verilmişti. Ancak ilerleyen süreç durumun pek öyle olmadığını ve devam ederek katlanacağı sinyalini veriyor. Daha önce tarikatlara dağıtılan yüklü miktardaki maddi kaynakları eleştiren şu anki yönetimin uygulamaları ‘al birine vur ötekine’ sözünü akıllara getiriyor.

GEZ, EĞLEN, HARCA!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde Ekrem İmamoğlu’na yakınlığıyla bilinen, Beylikdüzü korusuna devasa dernek binası ve sosyal tesisler oturtan Bizimkent Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz Yerebatan Sarnıcı gezisi, öğle yemeği ve boğaz turu etkinliği için çağrı yapması akıllarda bir çok sorunun oluşmasına neden oldu.

KAÇ DERNEK VAR?

Bu tarz bedava etkinliklere kaç derneğin davet edildiği veya bundan sonra nasıl bir yol izleneceği merak konusu olurken, ‘benim yandaşım iyidir’ mantığının hakim olduğu yönetim şekillerinden Türkiye’nin her dönem zarar gördüğü ortada!

Haber: Murat ÖZYILDIRIM

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa