SON DAKİKA

Haber Ekspress

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Caddesinde asfaltlama yapıldı

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Caddesinde asfaltlama yapıldı
Bu haber 08 Ocak 2021 - 0:00 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ve İZMİRGAZ Genel Müdürlüğü ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından Atatürk Caddesinde sıcak asfalt serimi yapıldı…

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran çalışmaları sabahın erken saatlerinden itibaren yerinde takip etti. 06.01.2020 Çarşamba akşamı geç saatlere kadar dolgu ve düzeltme çalışmaları yapılan caddede 07.01.2020 Perşembe sabahı erkenden asfaltlama çalışmaları başladı.

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran “31 Mart yerel seçimlerinden sonra “Herşey güzel olacak” diye çıktığımız yolda, şehrimizin ihtiyaçları için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimizin tarihinde görülmemiş alt yapı hizmetlerini gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesinin değerli büyüğü Sayın Başkanımız Tunç Soyer’e şahsım ve tüm Tireliler adına teşekkür ediyorum. Güzel bir Tire, güzel bir İzmir için hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa