SON DAKİKA

Haber Ekspress

ALTIN TAÇ ÖDÜL TÖRENİ TARİHİ AÇIKLANDI

ALTIN TAÇ ÖDÜL TÖRENİ TARİHİ AÇIKLANDI
Bu haber 12 Ekim 2021 - 23:41 'de eklendi.

Daha önce düzenlediği bir çok organizasyonla magazin dünyasında büyük ses getiren Dada Grup Başkanı, organizatör ve yapımcı Tayfun Kahya bu yıl 3.kez düzenlenecek olan Altın Taç Ödül Töreninin tarihini açıkladı.

  1. Altın Taç Ödül Töreni için yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık 2021 tarihini seçen Tayfun Kahya bu yıl düzenleyeceği ödül töreni organizasyonunda tema olarak kadına şiddet ve genç yaşta gelin olmak zorunda bırakılan kız çocukları için farkındalık yaratılacağına dikkatleri çekti.

Ünlü organizatör ve yapımcı Tayfun Kahya geçtiğimiz yıllarda düzenlemiş olduğu ödül törenleri ve organizasyonlara Bülent Ersoy, Hande Yener gibi Türkiye’nin tanınmış büyük sanatçılarını bir araya getirmişti. Şimdi magazin dünyası 3. Altın Taç Ödül Törenine hangi büyük isimlerin katılacağını büyük bir merakla beklemeye başladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa