SON DAKİKA

Haber Ekspress

ASKON İzmir’den Burak Öztop’a ziyaret

ASKON İzmir’den Burak Öztop’a ziyaret
Bu haber 26 Ağustos 2020 - 10:20 'de eklendi.

ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve beraberindeki heyet, İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. M. Burak Öztop’u ziyaret ederek, teşekkür etti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü Covid 19 salgını süresince gösterdikleri öz verili çalışmanın karşılığının asla ödenemeyeceğini ifade etti.

Başkan Gücü sözlerini şöyle sürdürdü: Salgın ülkemizde ilk olarak ortaya çıktığında Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızın önderliğinde süreç çok iyi organize edildi akabinde ilgili kurumların eşsiz iş birliği ile ortaya çıkan başarı tablosu tüm dünyaya örnek olacak nitelikte. Tüm sağlık çalışanlarımız bu süreçte ellerinden gelenin çok daha fazlasını yaparak kahramanlık göstermiştir. Bu çalışanlarımız yeri geldiğinde uykusuz kalarak ve bu süreçte ailelerini göremeden çalıştılar bu konuda onlara minnettarız. İzmir, pandeminin ilk dönemlerinde vaka ve ölüm oranlarında ikinci sırada iken, bugün ilk 15’te bile olmayıp nüfus oranlamasına göre de 50. sıradan daha geridedir. İzmir halkı adına başta İzmir İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Mehmet Burak Öztop olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz” diyerek ifade etti.

“Yeni normale alışmalıyız”

İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi, vatandaşlarımızın yanlış bir algısı var, havaların ısınmasıyla beraber aslında virüs gücünü kaybetmiyor. Virüs hala çok aktif normalleşme, eski normale dönmek değil vatandaşlarımızın bunu bilmesi önemli. Yeni bir normalimiz var artık. Belli bir mesafede ve maske ile hijyene dikkat etmek kaydıyla devam etmeliyiz Bugüne kadar güzel geldik başarılı bir süreç yürüttük. Bu vatandaşlarımızın desteğiyle oldu. Onların gayretiyle oldu. Bu gayretlerine devam etmelerini istiyoruz. Bunu hep beraber başaracağız. Evlerindeki aile bireylerini ve yaşlılarımızı korumak üzere tedbiri elden bırakmayalım.”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa