SON DAKİKA

Haber Ekspress

Atamızın İzinde Platformu’ndan bir örnek vefa daha

Atamızın İzinde Platformu’ndan bir örnek vefa daha
Bu haber 27 Nisan 2020 - 18:15 'de eklendi.

Umut Uçar/ Haberilizm İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer‘in öncülüğünde #BİZVARIZ kampanyası tüm hızı ile devam ederken Atamızın İzinde Platformu bir ilke daha imza attı.

Atamızın İzinde Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Avlunyalı ve Yönetim Kurulu üyeleri ” Çorbada bizim de tuzumuz olsun” diyerek içinde bulunduğumuz Ramazan Ayında yardıma muhtaç olan vatandaşlara da imkanları doğrultusunda yardım etmeye başladılar. Başkan Avlunyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri gittikleri yerlere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer’in de sevgi ve selamlarını da ileten Platform üyeleri yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.

Atamızın İzinde Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Avlunyalı kısa bir açıklama yaptı. Avlunyalı açıklamasında;

#BİZVARIZ#Kaldığımız yerden devam.İzmir Būyūkşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tunç Soyer in #BizVarız ,sosyal yardım desteği kaldığı yerden devam ediyor.Atamızın İzinde platformu olarak öğleye dek fuarda destek de bulunup,platform adına öğleden sonra Buca ilçemizin işçievleri semtinde bulunan partili ablamız Binnaz Kabakçı‘ nın mahallesinde ihtiyaçlı ailelere Atamızın izinde platformu adına gıda desteğinde bulunduk.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa