SON DAKİKA

Haber Ekspress

Atatürk sevgimizin zekâtı onlara bir ömür yeter

Atatürk sevgimizin zekâtı onlara bir ömür yeter
Bu haber 01 Kasım 2022 - 15:52 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi tarihe geçecek bir proje için ilk adımı attı. Belediye Başkanı Mesut Üner’in “Yaptığımız en büyük ve anlamlı proje” diye bahsettiği Atatürk Evi projesi açılışında konuşan Başkan Üner, kendisini eleştirenlere de oldukça ağır sözlerle seslendi. Atatürk sevgisinin hiçbir zaman tartışılamayacağını belirten Üner “Siz bizim Atatürksevgimizin zekâtını veremezsiniz” diyerek atasına saygısını bir defa daha gösterdi.

Atatürk ile her zaman gurur duydum

Tüm ilçe protokolünün hazır bulunduğu temel atma törenine, Çatalca Halkı’nın da oldukça yoğun bir katılımı vardı. Yaptığım projelerin en anlamlısı diyerek Atatürk Evi’ne verdiği önemi her fırsatta belirten Üner “Bu proje benim hayallerimin başında gelen projelerden birisi. Atamızın Selanik’te doğduğu evin aynısını ilçemizde yeniden hayata geçireceğiz. Ben mübadil çocuğu olmaktan Atatürk ile aynı toprağın insanı olmaktan her zaman kıvanç duydum. Onun ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine bağlı olarak yaşamaktan asla vazgeçmedim” dedi.

Çatalca’nın geleceğine armağan

Açıklamalarına devam eden Üner, “Biz hizmet için, Çatalcamıza nasıl faydalı olabilirim düşüncesi ile yola çıktık. Siz birilerinin öyle atıp tuttuğuna sürekli dedikodu ürettiğine bakmayın, Bizim Mustafa kemal Atatürk sevgimiz kimsenin kısır siyasetine malzeme olamaz. Bizim Atatürk sevgimizin Zekatı onlara bir ömür yeter. 30.000M2’lik dev bir alan üzerine Atatürk Evimizi yapıyoruz. Burası Çatalcalı’nın evi olacak. Çatalca’nın Atatürkçü evlatlarının yaşam alanı olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa