SON DAKİKA

Haber Ekspress

AVCILAR’DAN ÜMİDİ ONLAR DA KESTİ

Avcılar Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı Burçin Baykal ve bazı müdürler istifa etti. 2019 yerel seçimlerini görmesi beklenmeyen Başkan Handan Toprak’ın bu istifalar sonrası ise son yarasını aldığı konuşuluyor.

AVCILAR’DAN ÜMİDİ ONLAR DA KESTİ
Bu haber 13 Temmuz 2018 - 16:52 'de eklendi.

SAĞ KOLU DA GİTTİ

Avcılar’da 4 yıllık belediyecilik serüvenini arkasında onlarca kırgın partili ve meclis üyesi bırakarak sürdürmeye devam eden Başkan Handan Toprak’a bir darbe de sağ kolundan geldi. Başkan Yardımcısı Burçin Baykal görevinden istifa etti. Baykal’ın, Küçükçekmece’den Belediye Başkanlığı’na adaylığını koymak için istifa ettiği ise söylenenler arasında. Baykal’ın yanı sıra belediyeden Kültür Müdürü Onur Bilin, Ruhsat Müdürü Hüseyin Doğan ve İmar Müdürü Köksal Koçhan’ın da görevinden ayrıldığı öğrenildi.

İSTİFALARIN SEBEBİ NE?

Diğer yandan bu istifaların arkasındaki sebebin Başkan Handan Toprak’ın başarısız yönetimi olduğu öne sürüldü. Gelen bilgilere göre, son mecliste CHP’li Meclis Üyeleri’nin Başkan Toprak’ı protesto ederek meclise rötarlı gelmeleri belediye içindeki çatışmaları doruğa çıkardı. Başkan Toprak’a, “Kendi meclis üyelerini bile idare edemiyorsun artık. İşçiler, partililer, vatandaş karşımızda. 2019’da seçimi kaybedebiliriz, artık istifa et” şeklinde bazı kesimlerden tepkiler olduğu ve bu tepkilerin de belediyedeki istifaları tetiklediği iddia ediliyor.

BAYKAL, AVCILAR’I MI İSTİYOR?

Başkan Yardımcısı Burçin Baykal’ın, Küçükçekmece’den aday adayı olmak için istifa ettiği şeklindeki iddianın ise gerçekçi olmadığı, Baykal’ın aslında kalbinde Avcılar Belediye Başkanlığı olduğu ancak Toprak’ın başarısız yönetiminin izlerinin kendisine bulaşacağı yönünde korkusu olduğu ve bu sebeple istifa ettiği ise bir diğer başka iddia olarak dikkat çekiyor. Baykal’ın Avcılar’ı direk dile getirmemesindeki sebebin ise beraber yol yürüdüğü Başkan Handan Toprak’a karşı gelmek istemeyişinden olduğu belirtildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa