02:05 - İletişim Başkanlığı’ndan “İran” İddialarına Net Yanıt
01:45 - İRAN’DA YENİ DÖNEM İDDİASI: HALEF MÜCTEBA HAMANEY Mİ?
01:14 - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tutuklandı
18:31 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, savaşa dahil olmayı düşünen ülkeyi uyardı: Diyalog masasına dönülsün
23:20 - İsrail, Hamaney’in öldüğünü iddia ediyor! İran’dan karşı yanıt geldi
Avcılar’ın 10 mahallesinde başlayan Mahalle Hizmet Seferberliği tamamlandı. Kentti sokak sokak dolaşan Avcılar Belediyesi ekipleri acil sorunlara müdahale etti. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Utku Caner Çaykara; “kentimizi ortak akılla yöneteceğiz” dedi.
31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve hızlı başlayan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara vaadlerini bir bir yerine getiriyor. Kentin acil sorunlarını hızlıca çözebilmek için Avcılar’ın 10 mahallesinde başlayan hizmet seferberliği Gümüşpala’da tamamlandı. Fen İşleri’nden Temizlik İşleri’ne, Park ve Bahçeler’den Veterinerlik İşleri’ne kadar icracı müdürlüklerden 25 araç ve 61 personelle oluşturulan Mahalle Hizmet Seferberliği ekipleri kenti sokak sokak dolaştı. Caddeler yıkandı, yollarda, kaldırımlarda, parklarda bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Ekipler boş arazileri de unutmadı. Park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri havaların ısınmasıyla boş arazilerdeki yabani otları temizlerken veteriner işleri ekipleri böcek ve haşerelere karşı ilaçlama yaptı. Zabıta ekipleri ise denetimlerin yanı sıra yaya yollarındaki işgallere müdahale etti.
10 mahallede süren çalışmaların başında ise Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara vardı. Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ile birlikte çalışmaları yerinde takip eden Çaykara esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti. Vatandaşlardan gelen talepleri ekiplerine ileten başkan Çaykara anında çözüme kavuşturdu.
Mahalle Hizmet Seferberliği’nin onuncu ve son durağı olan Gümüşpala Mahallesindeki çalışmaları yerinde takip eden Avcılar Belediye Başkanı Çaykara; “Mahalle hizmet seferberliği adı altında başlattığımız çalışmalarımızı bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayız. Ekiplerimizle birlikte mahallemizi sokak sokak dolaşıp, tespit ettiğimiz sorunlara müdahale ettik. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağımıza söz verdik ve bundan sonrada vatandaşlarımızla her zaman iç içe olacağız. Kentimizi çözüm odaklı anlayışla ve ortak akılla yönetmek için Avcılarlı komşularımızın sesine her zaman kulak vereceğiz.” dedi. Haber FOTO: Haber VİDEO: https://we.tl/t-OKpgcC2Pq1
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.