SON DAKİKA

Haber Ekspress

Aycan Bayan Kuaförü Güzelliğin Aynası

Aycan Bayan Kuaförü Güzelliğin Aynası
Bu haber 11 Ağustos 2020 - 12:17 'de eklendi.

30 yıldan bu yana sektörde yer alan Aycan Kuaför, müşterilerine birçok alanda hizmet veriyor. Merkezi İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde yer alan Aycan Kuaför, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“HEM BAKIM, HEM GÜZELLİK…”

Aycan Bayan Kuaförü işletme sahibi Sayın Gülçin Çerçioğlu “Aycan Kuaför aslında 30 yılı aşkındır sektörün içerisinde. Annemden devraldığım bir iş. Burada aslında güzellik salonu olarak da çalışmaktayız biz. Saç şekillendirme, kaş, bıyık, ağda… Yani hem bakım, hem güzellik. Aynı zamanda beslenme hizmetlerini de veriyoruz.” Diye konuştu.

“EVLERİNİN SALONU GİBİ BURASI”

Sayın Gülçin Çerçioğlu “Rakiplerimizden aslında en büyük özelliğimiz, bu devirde bayan çalışan olmamız. Yani bizim ekibimizin içerisinde erkek çalışan olmaması bulunduğumuz çevre için büyük bir avantaj oluyor. Biraz da evlerinin salonu gibi burası. Yani rahat hissediyorlar. En önemlisi güven duyuyorlar.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa