SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ayhan Erkılıç Hem Oyuncu, Hem Matematik Öğretmeni!

Ayhan Erkılıç Hem Oyuncu, Hem Matematik Öğretmeni!
Bu haber 23 Mart 2021 - 17:20 'de eklendi.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde canlandırdığı Ali karekteriyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Ayhan Erkılıç Oyunculuğunun dışında Matematik Öğretmeni olduğu ortaya çıktı.

Yakışıklı Oyuncu Siyaset Bilimi ve Matematik Öğretmenliği bölümleriyle 2 üniversite bitirmiş. Öğretmenlik yapmaya devam eden oyuncu bir yandan Ayla Algan’dan oyunculuk dersi almış ve oyunculuk kariyerine de birçok eğitim alarak kendini geliştirmiştir. Yeni Sinema filmi için hazırlıklara devam eden Ayhan Erkılıç, At binmek, kılıç kullanmak ve dövüş teknikleriyle yeni sinema filmi için hazırlandığını dile getirdi. Kanal 7 dizisinde tanınan ve sevilen yakışıklı oyuncu hem ekranlarda olacak hem de okulda ders vermeye devam edecek! On parmağında on marifet olan yakışıklı oyuncu Ayhan Erkılıç şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa