20:16 - MUSTAFA NECATİ IŞIK’TAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE SERT TEPKİ: “İLK AÇILDIĞI GÜNKÜ GİBİ DEĞİL!”
10:14 - Beylikdüzü Emekliler Lokali’nde İhmal İsyanı: “Çöpler Dağ Gibi, Yaşlılarımız Kaderine Terk Edildi!”
19:53 - Özgür Özel’in Yeni Partisi Anketlerde Zirveyi Zorluyor: CHP’yi Geride Bıraktı
19:51 - Fatih Erbakan’dan İttifak Açıklaması: “Seçimlere Tek Başına Girmeliyiz”
19:49 - CHP’de Yeni Parti Tartışmaları ve Sinem Dedetaş’ın Kararı: Gürsel Tekin’den Açıklamalar
Konya’da babası Selahattin Ü.’yü darbettiği anların videosunu kaydederek amcasına gönderen Yakup Ü., tutuklandı.
Olay, geçen çarşamba günü Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Eve alkollü gelen babasını darbeden Yakup Ü., o anlar cep telefonuyla kayda aldı. Yakup Ü. daha sonra görüntüleri, Kocaeli’de yaşayan amcası Bayram Ü.’ye gönderdi.
Yakup Ü., videoda evin bir odasında yerde yatan Selahattin Ü.’yü darbederken, “Bak babamı dövüyorum oh. Gurur duy yeğeninle. Bu kardeşinin ölüsü benim elimde kalacak” dediği görüntüler, sanal medyada paylaşıldı.
Tepki çeken görüntülere ilişkin çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yakup Ü.’yü gözaltına aldı. İfadesinin ardından dün adliyeye sevk edilen Yakup Ü., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Akciğerindeki rahatsızlığı nedeniyle yüzde 53 oranında engeli raporu bulunan Selahattin Ü.’nün, daha önce eve sık sık alkollü gelerek eşi Ü.Ü.’ye karşı şiddet uyguladığı için defalarca hakkında işlem yapıldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.