SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bahçelioğlu’ndan basın açıklaması

Beylikdüzü Sevgi ve Barış Günleri kapsamında düzenlenen Çardak Altı Sohbetlerine katılan, ancak HDP ilçe başkanının da orada bulunduğunu öğrenir öğrenmez toplantıyı terk eden Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Dr. Barbaros Bahçelioğlu, basın açıklaması yaptı.

Bahçelioğlu’ndan basın açıklaması
Bu haber 05 Eylül 2018 - 9:41 'de eklendi.

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Dr. Barbaros Bahçelioğlu’nun basın açıklaması: 

Sayın Basın Mensupları, Değerli Yurttaşlar,

Beylikdüzü Sevgi ve Barış Günleri kapsamında düzenlenen Çardak Altı Sohbetlerine her yıl olduğu gibi konuşmacı olarak davet edildim.

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı olarak önceki yıllarda da katıldığım sözkonusu etkinlikte ‘Yurttaşlık Eğitimi ve Siyaset’ başlıklı bir sohbet gerçekleştirecektik.

Hazırlanıp gittiğimizde, önceki yıllarda katılımı olmayan HDP’nin de çağrılı ve katılımcı olduğunu öğrenince, partimizin MKK kararı uyarınca etkinlikten çekildik.

Meşru bir parti olarak görmediğimiz HDP ile hiçbir etkinlik ve platformda yan yana olmayacağımızı, üstelik ‘Yurttaşlık’ gibi bir konuda bu oluşuma söz hakkı verilemeyeceğini belirtmekte fayda görüyoruz.

HDP’nin katılımına rağmen etkinlikte yer almakta ısrar eden İYİ Parti başta olmak üzere diğer partileri de uyarıyoruz: Şehit cenazelerinde omuz omuza yürüyüp teröre ve destekçilerine lanet okuduğumuz sizler, aklınızı başınıza alınız!

Bölücü terörü lanetlemeyen, patlayan canlı bombaların cenazelerinde boy gösterenlerle yan yana olunamaz.

Dr. Barbaros Bahcelioğlu

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa