09:33 - PINARTEPE’DE İMAR ADALETSİZLİĞİ: BİR YANDA ÇATI HAVUZLARI, DİĞER YANDA GÜVENLİ KONUT BEKLEYEN HALK!
23:18 - Tavuksuz Yumurta Dönemi!
02:20 - Burcu Köksal kararını açıkladı: CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılıyor
12:36 - Beylikdüzü Belediyesi’nden İmamoğlu İnşaat’a İmar Cezası: 40 Milyon TL ve Yıkım Uyarısı
12:09 - Büyükçekmece’de Siyasi Dengeler Değişiyor: “Erol Sahada, Belediye Sessiz”
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Barış Yıldırım ve ekibi ile Silivri’nin ulaşım konusundaki taleplerini değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Barış Yıldırım ile Silivri’nin ulaşımı hakkında bir toplantı düzenledi. Başkan Balcıoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Silivri’yi hak ettiği değere ulaştırmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını vurguladı.
Başkan Balcıoğlu, çalışmaların durmadan devam edeceğine dikkat çekerek, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi olarak Silivri’yi hak ettiği değere ulaştırma gayretiyle, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.