SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başakşehir Gençlik Oyunları’nda heyecan sahneye taşındı

Başakşehir Gençlik Oyunları’nda heyecan sahneye taşındı
Bu haber 17 Nisan 2019 - 12:44 'de eklendi.

Başakşehir Tiyatro Akademisi öğrencilerinin sahnelediği “Deli Dumrul” isimli oyunla başlayan festival iki gün sürecek.

Başakşehir Belediyesi 2. Gençlik Oyunları Festivali’nde heyecan tiyatro festivali ile devam ediyor. İlçe genelindeki liseler arasında öğrencilere sporu aşılamak, yetenek ve becerilerini gözlemleyerek uygun branşlara yönlendirilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen oyunlarının kültür-sanat kategorisinde müzik ve resim yarışmalarının ardından sıra tiyatro festivalinde.

“Deli Dumrul” hayran bıraktı

Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen festivalin ilk gününde, Başakşehir Belediyesi Tiyatro Akademisi öğrencilerinin sahnelediği “Deli Dumrul”  isimli oyun, tiyatro severlerle buluştu. Salonu dolduran seyirciler tarafından dikkatle izlenen oyun, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Tiyatro Festivali boyunca ilçe genelindeki 16 lisenin tiyatro grupları toplamda 18 oyunla jürinin karşısına çıkacak. 2 gün sürecek festivalin büyük finali ise 18 Nisan Perşembe günü Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BKSM) gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa