SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞAKŞEHİR’DE HAYIR ORTAKLARI CAMİİ DUALARLA İBADETE AÇILDI

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşa edilen Hayır Ortakları Camii, düzenlenen hizmete alım töreniyle ibadete açıldı. Bin kişinin aynı anada ibadet edebileceği camide gençlik merkezi ve Kuran kursu da bulunuyor.

BAŞAKŞEHİR’DE HAYIR ORTAKLARI CAMİİ DUALARLA İBADETE AÇILDI
Bu haber 20 Kasım 2023 - 16:34 'de eklendi.

Kayaşehir Mahallesi’nde hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Hayır Ortakları Camii, törenle ibadete açıldı. Hizmete alım törenine AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Melik, Başakşehir İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

Bin kişi aynı anda ibadet edebilecek

Dualarla ibadete açılan Hayır Ortakları Camii’nde aynı anda bin kişinin ibadet edebilecek. Gençlik merkezi, Kuran kursu ve lojmanın da bulunduğu cami ile Başakşehir’deki camilerin sayısı 119’a ulaştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa