SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞAKŞEHİR’DE SIFIR ATIK EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Başakşehir Belediyesi, geri dönüşüm bilincinin artması amacıyla eğitim faaliyetlerini kesintisiz sürdürüyor. İlçe genelindeki sitelerin yöneticileri ile görevlilerine yönelik eğitimler de tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞAKŞEHİR’DE SIFIR ATIK EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR
Bu haber 16 Kasım 2023 - 14:09 'de eklendi.

Geri dönüşümde Türkiye’nin en başarılı ilçelerinden biri olan Başakşehir Belediyesi, sıfır atık çalışmalarını eğitimlerle pekiştiriyor. Bir yandan ilçe genelindeki geri dönüşüm ünitelerinin sayısı artırılırken, diğer yandan çevre gönüllüsü Başakşehirlilerin desteğiyle çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Ayrıca dönüşüm bilincinin artırılması amacıyla ilçe genelindeki sitelerin yöneticileri ile site görevlilerine düzenli eğitim veriliyor.

Eğitimler kapsamda site yöneticileri ve site görevlilerinin ilk durağı, Başakşehir Mahallesi’ndeki Ambalaj Atığı Ayrıştırma Tesisi oldu. Günlük ortalama kırk ton karışık atık girişinin yapıldığı tesis hakkında ilçe sakinlerine bilgi verildi. Eğitimin ikinci ve son durağın olan Başakşehir Belediyesi’nde site yöneticileri ve site görevlilerine geri dönüşüm çalışmalarında gelinen son durum da anlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa