SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞAKŞEHİR’İN ÇINARLARI VE FİDANLARI BULUŞTU

BAŞAKŞEHİR’İN ÇINARLARI VE FİDANLARI BULUŞTU
Bu haber 21 Mart 2019 - 13:41 'de eklendi.

Başakşehir Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile torunlarını öğle yemeğinde bir araya getirdi. 

İlçenin çınarlarına seslenen Başkan Kartoğlu, “Bizler, sizlerin duasıyla ayaktayız” dedi. 

Nesiller arası birlik ve beraberliği pekiştirmek ve ilçe büyüklerinin torunlarıyla birlikte güzel bir gün geçirmesi için düzenlenen programda torunlar da büyükleriyle geçirdikleri güzel bir anı oluşturmanın keyfini yaşadı.

Konistan Restoran’da düzenlenen programa, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve eşi Kübra Kartoğlu’nun yanı sıra AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç, İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas ve Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Şaduman Kutay katıldı. 

AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ve AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas birer selamlama konuşması yaparak konukların Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutladı.

“Sizlerin duasıyla ayaktayız”

Başkan Kartoğlu, Başakşehir’in çınarlarının Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutlayarak, “Göreve başladığımda ilk kullandığım ifade ‘size yakın’ olmuştu. Bugüne kadar bunu ev ziyaretleriyle gerçekleştirmeye gayret ettik. İnşallah bundan sonra da bize ihtiyacınız olduğu her an ve her zaman birlikte olacağız. Ben biliyorum ki, yaşlılarımızın en çok istediği şey onları motive edecek hoş sohbetlerdir. Bundan sonraki hedefim ve amacım da sizleri motive etmek, sizlere her zaman destek vermektir. Bizler, sizlerin duasıyla ayaktayız.” diye konuştu.

“Hatırlanmaktan dolayı çok mutluyuz”

Programa katılan vatandaşlardan Yılmaz Bayramoğlu ve eşi Mahmure Alkış Bayramoğlu, bu özel günde kendilerini unutmayan Başakşehir Belediyesi’ne ve Başkan Kartoğlu’na teşekkürlerini sunarak, “Böyle önemli bir günde hatırlanmaktan ve artık bir gelenek haline gelen bu organizasyonda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz.” değerlendirmesinde bulundu.

Başakşehir Müzik Akademisi öğrencilerinin mini konseriyle renklenen program, İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun duasıyla sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa