SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başarı için birleştiler Sektörde “Biz de varız” dediler

Başarı için birleştiler  Sektörde “Biz de varız” dediler
Bu haber 26 Temmuz 2022 - 11:03 'de eklendi.

Mir Mehmet Öztürk, Sezgin Gürbüz ve Onur Maksut Sarı’nın ortaklıklarını yaptığı Punto Seramik ve Yapı Mimaroba’da hizmete girdi. Oldukça görkemli bir açılışla faaliyete başlayan Punto Seramik ve Yapı, özellikle inşaat alanında bölgeye yeni bir soluk getirecek. Ekonomik olarak yatırım yapmanın zor olduğu bu günlerde sorumluluk almaktan çekinmediklerini belirten Punto Seramik ortaklarından Maksut Sarı “Bizler biliyoruz ki dürüst çalışana rızkının peşinde olana her zaman ekmek var. Biz bir yola çıktık ve açılışımızı yaptık. Bizi yalnız bırakmayan tüm sevenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Tüm protokol hazır bulundu

İnşaat sektöründe uzunca süredir faaliyet gösteren isimlerin ortaklıklarını yaptığı Punto Seramik ve Yapı, vizyonu ve mesleğe bakış açısı ile birçok firmadan ayrılıyor. Genç isimleri bir araya getiren firmanın ilk kuralı güven. Sadece bölgesel değil global düşündüklerini belirten firma ortakları, yeni çağın getirdiği sorunlardan daha çok dijitalleşen dünyanın nimetlerine güveniyor. Açılışına neredeyse tüm bölge protokolünün katıldığı Punto Seramik, kısa bir süre içerisinde yaptığı işlerle de piyasada “Bizde varız” imajını veriyor.

Öztürk “Kolektif yapımız avantajımız”

Görkemli geçen açılış sonrasında gazetemize açıklamalarda bulunan Punto Seramik ve Yapı ortaklarından Mir Mehmet Öztürk “Bizim için yeni bir atılım ve yeni bir heyecan. Gelen tüm dostlarımıza kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Ben biliyorum ki krizler yanında fırsatları da getirir. Şimdiye kadar sahada ve inşaat alanında edindiğimiz birikimlerimizi yeni işletmemiz için seferber edeceğiz. Biz üç ortaklı bir firmayız yani kolektif olarak bir iş bölümümüz olacak. Bir kişinin üzerine işi yüklemeden hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Özellikle şu ana kadar yaptığımız yurt dışı ihracatımız geliştirerek büyümenin yolunda olacağız” dedi.

Gürbüz “Zor olsa da kazanacağız”

Firma ortaklarından Mir Mehmet Öztürk’ün ardından söz alan Sezgin Gürbüz ise “Hedefimiz bölgemizde adından söz edilebilir bir firma olmak. Firmamızda mühendislerimiz ve üst düzey yönetici arkadaşlarımız var. Elbette mevcut ekonomik koşullarda işimiz çok kolay olmayacak ancak bizler biliyoruz ki zor olsa da başaracağız. Bizim için en önemli artılardan biri çevremizin çok geniş olması diyebiliriz. Şu ana kadar yakınlarımızdan oldukça olumlu tepkiler aldık. Allah’ın da yardımı ile inşallah büyüyerek yolumuza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Sarı “Dijital nimetlerden faydalanacağız”

Sezgin Gürbüz’ün ardından son sözü ise Büyükçekmece’de yıllardır birçok farklı sektörde faaliyet gösteren iş adamı Onur Maksut Sarı aldı. Sarı özellikle dijitalleşmenin önemine vurgu yaparak “Artık kurulan firmalar interaktif yapılar olarak ön plana çıkıyor. “Bir dükkan açtık bekleyelim” mantığı ile hareket ederseniz kaybedersiniz. Biz özellikle yurtdışı pazarında söz sahibi olmayı çok önemsiyoruz. Bunun için dijital dünyanın nimetlerinden faydalanacağız. Ben açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm abilerimize, kardeşlerimize, protokol üyelerine ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa