SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞARILI İŞ İNSANI MUSA EVİN TÜRKİYE DERİ KONFEKSİYONCULARI DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYDU

BAŞARILI İŞ İNSANI MUSA EVİN TÜRKİYE DERİ KONFEKSİYONCULARI DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYDU
Bu haber 12 Mart 2021 - 22:16 'de eklendi.

1993 Yılından beri deri konfeksiyon sektörünün öncü isimlerinden ve İTO ,TİM, TOBB gibi önemli STK’larda görev almış Musa Evin deri konfeksiyon sektörünü eski ihtişamlı günlerine geri döndürebilmek amacıyla TDKD Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı.

Musa Evin başkanlığa seçilirse deri sektörü için çok önemli olan çalışmalarıyla ilgili  aşağıdaki açıklamalarda bulundu.

Sektörün önemli aktörlerinden oluşan yepyeni bir yönetim kurulu ile, öncelikle TİM, İTO. İSO, İDMİB ve Türkiye Tanıtım Vakfı gibi üst kuruluşları ve diğer Sivil Toplum Örgütleriyle ilişkileri tekrar güçlendirilip sektör projeleri için destek alacak olan Musa Evin, iç piyasadan yeterince faydalanamayan sektörün hem iç piyasada imajını yükselterek hem de Dünya’ya tekrar tanıtarak derinin tekrar moda olmasını sağlayacağız.

Türk Deri Merkezi olan Zeytinburnu’nda “Sokak Defileleri” ve “Çadır Günleri” yaparak en iyi ve en ucuz deriyi halkımızla buluşturacağız.

Son yıllarda önemi artan e-Ticaret’in özellikle pandemi sürecinde önemi kat kat artmıştır. Bizde dernek olarak, üyelerimizin toptan ve perakende olmak üzere sıcak satış yapabileceği online satış sitesi kuracağız. Böylelikle Üyelerimizin,  kolay ve hızlı satış yaparak faydalanmasını sağlayacağız.

Yurtdışında yeni fuarlar bularak pazar çeşitliliğini arttıracak girişimlerde bulunacağız. Bu süreçte her türlü Devlet Desteklerinden faydalanmaları için Üyelerimize rehber olacağız.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa