SON DAKİKA

Haber Ekspress

BASIN PLATFORMU AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

İstanbul’da aktif gazetecilik yapan gazeteciler, gazeteci Mehmet Remzi Tanış ‘ın başkanlığında gerçekleşen ” Basın Platformu” akşam yemeğinde bir araya geldi.

BASIN PLATFORMU AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 25 Nisan 2024 - 10:59 'de eklendi.

İlki gerçekleşen Basın Platformu etkinliğine başkanlık yapan Gazeteci Mehmet Remzi Tanış Türkiye ‘de gazetecilerin ciddi zorluklarla karşı karşıya olduğunu belirterek ” Gazetecinin onurunun gururunun ayaklar altına alınmadığı, hak savunuculuğunu yapmak üzere hepimizin dayanışma içinde olması gereken bir oluşumdur Basın Platformu. Kişisel menfaatlerin ön plana atılmadığı bu oluşumda, gazetecilik adına mücadeledir amacımız. Bu akşam burada başladık ve tüm Türkiye’de hep birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğiz ” dedi.

Çok sayıda gazetecinin katılım gösterdiği ” Birinci Basın Platformu ” etkinliğinde, gazetecilerin sorunlarını ifade ettiği interaktif bir söyleşi gerçekleşti. Etkinlikte söz alan gazeteciler, yaşanılan sorunları masaya yatırarak, sorunların iyileştirilmesine yönelik çalışmaların neler olabileceği hususunda fikir beyan ettiler. Yapılacak çalışmalara yönelik istişarelerde bulunan gazeteciler ortak paydada buluşarak, ilk olarak Mayıs ayında Mardin’de gerçekleşecek ” Gazeteciler Sorunlarını Anlatıyor Çalıştayı ” düzenlenmesine karar verdiler.

Evrensel Hatay Sofrasında gerçekleşen, Gazeteci – Basın Platformu’nun ilk Başkanlığını yürüten Mehmet Remzi Tanış ‘ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye Hüseyin Çetiner, Ali Tarakçı, Dilek Bozkurt, Metin Karakoç, Celal Karaali, Müge Yücetürk, Zerrin Türkoğlu, İlke Duyan, Emin Beyaz, Yılmaz Birinci, Filiz Özsoy, Barış Çelik,Tayfun Ercan,Yılmaz Birinci,Tamer Altun,Sevda Durgun,Leyla Peker, Levent Çekiç, Mehmet Erdağı, Şenay Bodur, Nurhayat Varol, Durbey Duran , Baturay Tarakçıoğlu, İrem Canyanar, Hakan Eser gibi birçok gazeteci katılım sağladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa