SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan arada kayboldu!

Başkan arada kayboldu!
Bu haber 07 Eylül 2023 - 8:42 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın başladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kortejinde Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kalabalığın arasında kayboldu. Sade bir vatandaş edasıyla katıldığı kortejde halkın arasında yerini alana Başkan Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık, kortej boyunca ellerinde bayrakları, söylenen marşlara eşlik etti.

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin bu sene 10.sunu düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları, muazzam bir kortejle başladı. Binlerce vatandaşın ellerinde bayraklarla katıldığı kortej renkli görüntülere sahne oldu. Günün erken saatlerinde spor aktiviteleri ile başlayan festival, Çardak Altı Sohbetleri’ndeağırlanan konuklarla vatandaşlara keyifli sohbet imkanısunarken, akşam ise düzenlenen birbirinden farklı konserlerle devam etti.

Filenin sultanları binleri tek yürekte buluşturdu

Festivalin en özel günü ise Türkiye Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası final maçı oldu. Festival alanında kurulan dev ekranda binlerce vatandaş finali büyük bir heyecanla takip ederken, o sırada konser veren Melek Mossa’da bu heyecana dayanamayıp konserine ara verdi. Sahneden maçın yayının verilmesini isteyen Mossa’ya, Beylikdüzü Belediye Başkanı sahnede eşlik etti. Herkesin tek yürek olduğu akşamda filenin sultanları kupayı kazandı.

En önde değil en özel yerde!

Öte yandan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık’ın festival boyunca vatandaşlarla ilişkileri ise dikkat çekti. İlk olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kortejinde, Çalık çiftinin görüntüleri vatandaşlarda mutluluk yarattı. Genelde protokolün düzenlenen programlarda en önde olmasına alışkın vatandaşlar, Başkan Çalık ve ailesinin, Zafer Bayramı kortejinde sade vatandaş edasıyla orta sıralarda gözükmesini şaşkınlıkla karşıladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa