SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Bozkurt kayak keyfinde, Saadetdereliler isyanda!

Saadetdere’deki bütün sokakları bir anda kazarak, yaklaşık 3 ay burada yaşayan vatandaşlara cehennemi yaşatan Esenyurt Belediyesi’nin yaptığı yollar iki günde eskisinden daha kötü oldu. Saadetdereli vatandaşlar “Bu kadar beceriksizlik görmedik” derken, “Keşke hiç yapmasalardı” sözlerini paylaştı.

Başkan Bozkurt kayak keyfinde, Saadetdereliler isyanda!
Bu haber 22 Şubat 2020 - 19:14 'de eklendi.

Saadetdere’nin kaderi kötüymüş

Üç ay boyunca bütün sokakları kazarak hayatı olumsuz etkileyen, çamurdan evlerine giremeyen insanları çileden çıkartmayı başaran Esenyurt Belediyesi’nin yaptığı yollar iki günde eskisinden kötü hale geldi. Bu işi nasıl becerebildiklerini merak eden Saadetdere halkı “Yol yapıldı, iki gün sonra eskisinden kötü oldu. Bu nasıl bir mühendisliktir, bu nasıl bir hizmettir anlamadık” diyerek isyan etti.

Başkanın kayak fotoları çileden çıkarttı

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un çok çalıştığı için kendisine hak gördüğü kış tatilinde çektirdiği kayak fotoğraflarını gören Saadetdere halkı “Başkan bizim aklımızla oynuyor galiba. Kış günü yaşadığımız çilenin hesabını vermeden, bizlerle alay eder gibi eğlenirken çektirdiği kayak fotoğraflarını paylaşması, ‘ne haliniz varsa görün’ demektir” sözlerini paylaşırken, “Bir şeyler değişecek diye verdiğimiz oylarımız haram olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa