SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Bozkurt yaşlılarla çiğ köfte gününde buluştu

Başkan Bozkurt yaşlılarla çiğ köfte gününde buluştu
Bu haber 23 Ağustos 2019 - 12:00 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen çiğ köfte etkinliğinde Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, asırlık çınarlarla bir araya gelerek onları dinledi.

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen çiğ köfte etkinliğinde 65 yaş üstü vatandaşlar renkli bir gün geçirdi. Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü’nce Esenyurt Belediyesi Ulu Çınar Sosyal Yaşam Merkezi’nde kalan yaşlı insanlara yönelik gerçekleştirilen programa Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Halis Şimşek de katıldı. Etkinlikte, merkeze üye olan yaşlılar tarafından bağlama çalındı, türküler söylendi,  çiğ köfteler yenildi.  Başkan Bozkurt, merkeze üye yaşlıların tek tek hatırını sorarken istek ve sıkıntılarını da dinledi. Başkan Bozkurt, belediye olarak yaşlılara büyük önem verdiklerini ve çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini belirterek onların yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa