SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Cem Kara 24 Temmuz Basın Bayramı’nda Gazetecileri Çatalca’da Ağırladı

Gazeteciler 24 Temmuz Basın Bayramı’nı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın ev sahipliğinde düzenlenen yemekle Çatalca’nın muhteşem doğasında kutladı.

Başkan Cem Kara 24 Temmuz Basın Bayramı’nda Gazetecileri Çatalca’da Ağırladı
Bu haber 23 Temmuz 2018 - 15:06 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Temmuz Basın Bayramı’nda basın mensuplarını Çatalca’da ağırladı. Sansürün kaldırılışının yıl dönümünde Çatalca Karamandere’nin eşsiz doğasında buluşan gazeteciler ve aileleri hep birlikte doyasıya bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Her yıl Çatalca’nın bir başka cennet köşesinde kutlanıyor

Anlamlı etkinliğin yer tespiti günler öncesinden yapılarak; yemyeşil doğası ve havasıyla İstanbul’un incisi Çatalca’nın Karamandere Mahallesi’nde karar kılındı.

Sabahın erken saatlerinde İstanbul’un birçok ilçesinden Çatalca’ya doğru yola çıkan gazeteciler, Çatalca Belediyesi tarafından sağlanan servisle bölgeye ulaştı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın il dışında olması sebebiyle Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ve Çatalca Belediyesi Basın Birimi tarafından karşılanan İstanbul Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve derneğe üye yerel ve ulusal basının gazetecileri aileleri ile birlikte doğayla iç içe bir güne başladılar. Konuklar arasında duayen  gazeteci Yalçın Bayer ve İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız da yer aldı.

Bol oksijenli temiz hava eşliğinde sohbetlerin edildiği, çocukların salıncaklarda sallandığı ve top oynanan saatlerin ertesinde hep birlikte yemeğe oturuldu.

“Başkan Cem Kara’ya teşekkür ediyoruz”

İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert yemekte yaptığı konuşmada,  “24 Temmuz Basın Bayramı” kutlamasında bulunurken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya gazetecilere verdiği değer ve böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı teşekkür etti.

Başkan Cem Kara basın emekçilerinin her zaman yanında

Tüm konuklarla yakından ilgilenen Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ise yaptığı konuşmada basın mensuplarını bu yıl da Çatalca’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yardımcısı Güzel konuşmasında, “Sözlerime il dışında olması nedeniyle şu an aramızda bulunamayan Sayın Başkanımız Cem Kara’nın sizlere selam ve sevgileri ile ilçemize hoş geldiniz mesajını ileterek başlamak istiyorum. Bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi böylesine anlamlı bir günü Çatalca’da hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız her zaman olduğu gibi bu yıl da basın emekçilerimizin yanında olmuştur. Tüm basın mensuplarımızın ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Gün boyu devam eden etkinlikte gazeteciler bol bol fotoğraf çekerek yaşanan anları ölümsüzleştirdiler. Bayram tadında yaşanan gün toplu fotoğraf çekiminin ardından seneye yeniden Çatalca’da buluşmak temennileriyle sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa