SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞKAN DURAN’DAN YOĞUN ANKARA MESAİSİ

BAŞKAN DURAN’DAN YOĞUN ANKARA MESAİSİ
Bu haber 28 Nisan 2021 - 21:31 'de eklendi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Ankara’da birbirinden önemli ziyaretlerde bulundu…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında gerçekleşen TBMM İYİ Parti Grup Toplantısına katılan Başkan Duran, Millet İttifakı paydaşı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya giden Başkan Duran, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında gerçekleşen TBMM İYİ Parti Grup Toplantısına katılan Başkan Duran toplantısı sonrasında TBMM İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergün ve milletvekilleri ile de bir araya geldi.

Ankara’da yoğun mesai harcayan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra sırasıyla Millet İttifakı paydaşı CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Seyit Torun, Gökçe Gökçen, Gülizar Biçer Karaca, Onursal Adıgüzel ve CHP Kadın Kolları Genel Başkan yardımcısı Ayten Gülsever’i ziyaret edip iki yıllık dönemde yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

BAŞKAN DURAN “MİLLET İTTİFAKI’NIN GÜCÜNÜ HİZMETLERİMİZLE DAHA GÖRÜNÜR KILACAĞIZ”

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin başkanlığında düzenlenen TBMM Grup Toplantısına katıldık.Toplantı sonrası TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Sayın Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun ve milletvekillerimizle bir araya geldik. Daha sonra Millet İttifakı paydaşı CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Beyefendi ve Genel Başkan yardımcılarını ziyaret ettik. Ziyaretlerde görevde bulunduğumuz iki yılı kapsayan hizmet kitapçığımızı takdim edip, yapılan hizmetlerden bahsettik. Millet İttifakı’nın İzmir’deki gücünü, hizmetlerimiz ile daha da görünür kılacağız. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa