SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞKAN KAHRİMAN, ESNAF, KANAAT ÖNDERİ VE İŞ İNSANLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN KAHRİMAN, ESNAF, KANAAT ÖNDERİ VE İŞ İNSANLARINI AĞIRLADI
Bu haber 26 Aralık 2022 - 18:07 'de eklendi.

Esenyurt Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman ve yönetimi, kanaat önderlerini, esnafları ve iş insanlarını ağırladı. İlçe Başkanı Halis Kahriman akşam yemeğinde bir araya geldiği misafirleri ile yerel ve genel ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bölgede yaşayan çok sayıda kanaat önderi, esnaf ve iş insanlarını ağırlayan Kahriman ve ekibi misafirlerinin görüş ve önerilerini dinledi.

İlçe Başkanı Kahriman, ” Bu akşam yemeğinde sizlerle bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulduğum için son derece mutluyum. Seçim sath-ı mailine girdiğimiz şu günlerde ülkemizde son yıllarda yaşanan sıkıntılar, problemleri hepimiz görmekteyiz. Merkezi hükümetin yanlış ve kötü yönetimi dolayısıyla her bir vatandaşa direkt olarak yansımaktadır. Bu yanlış listemin ve yönetimin değişmesi, daha müreffeh bir ülke, her bir bireyin huzur ve refah içinde yaşaması için artık bir karar vermeliyiz. Biz Deva Partisi olarak katıldığımız tüm toplantılarda ve görüşmelerde bunları anlatıyoruz.
Deva Partisi olarak oluşturduğumuz eylem planlarımızda, bunların hepsi var. Yani çökmüş bir ekonomiden, hayat pahalılığına, eğitimden, sağlığa, ülkesinde yaşamak istemeyip yurt dışına gitmek isteyen üniversitelilere, yani gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza, iş insanlarımıza, esnaflarımıza, asgari ücretli çalışana, işçi ve memurlarımıza yaşanabilir, rahat ve huzurlu bir ülke inşa etmek için bizler çaba göstermekteyiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa