SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Kahriman gençlerle buluştu

Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman Esenyurtlu gençler ile çay sohbetinde bir araya geldi. Oldukça verimli ve keyifli geçen buluşmada gençler fikirlerini, önerilerini dile getirerek ülke gündemini değerlendirdiler.

Başkan Kahriman gençlerle buluştu
Bu haber 07 Mart 2023 - 18:02 'de eklendi.

Marmara Fırıncılar Dernek Başkanı Ömer Kahriman tarafından düzenlenen programa, çok sayıda Esenyurtlu genç katılım sağladı. Programda söz alan Ömer Kahriman, gençlerin sorunlarının olduğu, sorularının ve gelecekten kaygılarının olduğunu belirterek, özellikle ülkede kangren haline gelen uyuşturucu, işsizlik ve ekonomik şartların zorluğuna dikkat çekti.
Deva Partisi Gençlik Çalışmaları Başkanı Habip Kızıltaş programda söz alarak, Deva Partisinde gençliğe ve gençlik çalışmalarına çok önem verildiğini, yerelden-genele gençlerin söz sahibi olarak katılımcı olması gerektiğine vurgu yaptı.

GENÇLER SORUN, SORGULAYIN !

Gençler ile bir araya gelen Esenyurt Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman ise yaptığı konuşmasında, gençlerin hangi konumda, hangi makamda olursa olsun yöneticileri, idarecileri sorgulaması gerektiğinin altını çizdi. Kahriman, “Bugün kıymetli gençlerimiz ile buluştuk. Bir ulusun gençliği gelecek kuşakların mütevellileridir. Biz gençlerimiz ile sürekli istişare ediyoruz, onların fikirlerini önemsiyoruz. Bundan sonrada önemsemeye devam edeceğiz. Bu güzel buluşmaya katkı sağlayan herkese gönülden teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa