SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN REHABİLİTASYON MERKEZİ MÜJDESİ

BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN REHABİLİTASYON MERKEZİ MÜJDESİ
Bu haber 22 Mart 2019 - 11:18 'de eklendi.

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Türkiye’nin en kapsamlı engelli rehabilitasyon merkezlerinden biri olacak Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nin yıl sonunda açılacağını söyledi.

Bahçeşehir Malima Davet Salonu’nda düzenlenen programa, Başkan Kartoğlu’nun yanı sıra AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ertuğrul, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Basri Gül, Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Şaduman Kutay, engelli aileleri ve çocukları katıldı.

Engelsiz Müzik Grubu sahne aldı 

Başakşehir Belediyesi Engelsiz Müzik Grubu’nun konseriyle renklenen programda kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Down sendromlu bireylerin Allah’ın bir hediyesi olduğunu dile getirdi. 

“Her zaman yanınızdayız” 

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da, “Down Sendromlu bireylerin bizlerden bir eksiği yok, tam tersine 1 kromozom fazlaları var. Engelli ailelerimize sonsuz sabırları için teşekkür ediyorum. Biz de belediye olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

“Merkezde Down Kafe de olacak” 

Türkiye’de ağır ve mental engellilerin eğitim, bakım ve rehabilitasyon hizmetlerini aynı anda alacağı ilk ve tek engelli rehabilitasyon merkezinin Kayaşehir’de inşa edildiğini hatırlatan Başkan Kartoğlu, “Türkiye’nin en kapsamlı engelli rehabilitasyon merkezlerinden biri olacak Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi (BERM) inşallah bu yıl sonunda açılacak. Orada Down sendromlu gençlerimizin işleteceği bir de kafe olacak” diye konuştu. 

Konuklara çam fidesi dağıtılan program, Başkan Kartoğlu ile hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa