SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Mesut Üner “Spor yapan her çocuğumuz ülkemizin geleceğine kazandırılan bir değerdir”

Başkan Mesut Üner “Spor yapan her çocuğumuz ülkemizin geleceğine kazandırılan bir değerdir”
Bu haber 19 Temmuz 2022 - 19:33 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in kısa sürede büyük atılımlarla eğitimde, sporda, değişim ve gelişimde öncü hale getirdiği ilçenin bir haklı gururu da 4500 sporcu oldu. 

“Çocuklarımız, gençlerimiz bizlerin en kıymetlileri” diyen ve onlara en iyi geleceği hazırlamak için eğitim ve sporu öncelikli hizmetleri arasına alan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, belediye bünyesinde açtığı spor kulübü bünyesinde kısa bir sürede sayıları 4500’lere ulaşan spor yapan çocuklar ve gençlerle gurur duyduğunu belirtti. 

Eğitim alanında başlattığı hamlelerle ilçenin adını ön sıralara çıkararak başarı sıralamasında gözle görülür ilerlemelerin hızla alınmasını sağlayan Başkan Mesut Üner, spor için yaptığı yatırımlarla da Çatalca’yı adeta sporun başkenti haline getirdi. 

Kısa sürede 4500 kişilik spor ailemiz oldu 

Çatalca Belediye Spor Kulübü’nün, liglerde sezon boyu mücadele ederek birçok başarıya imza atan basketbolcuları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mesut Üner, gençlerle uzun süre sohbet etti. 

Yıldız, genç kız, genç ve ümit liglerinde mücadele eden basketbolculara başarının tesadüf olmadığını ifade eden Başkan Mesut Üner, sporda çalışmanın ve azmin başarının da ötesinde olduğunu vurguladı. 

Kendisi de yıllarca spor yapmış biri olarak sporun ve takım arkadaşlığının gençlerin ilerde ki hayatlarındaki yeri ve önemine dair genç sporculara önerilerde de bulunan Belediye Başkanı Mesut Üner, spor yapmanın sadece başarı odaklı bir çalışma olmadığını ve kişilere öz disiplin, arkadaşlık gibi birçok kazanım elde ettirdiğini de sözlerine ekledi. Başkan Mesut Üner sözlerinde yeni kurulmasına ve yepyeni bir başlangıç yapılmasına rağmen Belediye Spor Kulübünde 15 branşta 25 eğitmenle 4500 sporcuya ulaşan sporcu sayısının, gurur verici olduğunu ve büyük bir spor ailesi haline geldiklerini belirtti. 

Yeni olmamıza rağmen çok hızlı yol aldık 

Basketbolcularla gerçekleştirdiği buluşmada, özellikle sporcuların ailelerine teşekkür ettiğinin altını çizen Başkan Mesut Üner konuşmasında, “Çocuklarımız, gençlerimiz bizler için çok değerli. Bu nedenle siz değerli kardeşlerimizin hayatlarında eğitim ve sporun vazgeçilmez olması için hızla çalışmalar yapmaya başladık. Eğitim alanında Sürekli Eğitim Merkezimizi kurarak sınavlara ücretsiz hazırlık kursları başlattık. Gerçekten çok değerli eğitmenlerimizle çok kapsamlı bir şekilde öğrencilerimizi sınavlara hazırlıyoruz. Sizlerin okuma, iyi bir üniversite, iyi bir meslek sahibi olma hayallerinizin gerçekleşmesi için bu çalışmaları yaparken kıymetli ailelerimizi de oldukça yüklü bir meblağ tutan dershane, kurs ücretlerinden kurtarıyor, destek oluyoruz. İlçemiz hızla eğitim başarısı grafiğinde yukarılara doğru çıkıyor. 

Spor da bizler için eğitim kadar önemli. Çünkü sizlerin hem sporla sağlıklı yetişmenizi hem de kötü alışkanlıklardan uzak kalmanızı istiyoruz. Bu nedenle Spor Kulübümüzü kurduk.  Çok kısa bir sürede 15 farklı branşta spor yapan evlatlarımızın sayısı 4500’leri buldu. Bunun gurur ve mutluluğu gerçekten anlatılmaz. Çünkü bu bizlere ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi gösterirken aynı zamanda sizler gibi spor yapan, sporcu disiplinine ve ahlakına sahip pırıl pırıl, gençlerimizin yetiştiğini görmenin de mutluluğunu yaşatıyor. 

Her zaman söylediğim gibi, bizim kapılarımız laf ile değil gerçekten canı gönülden ifade ediyorum ki sizlere sonuna kadar açık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman yanınızda olmaya, elimizden gelen her desteği vermeye devam edeceğiz. Bizler çocuklarımız sporla buluşabilsin, spor yapacak alan bulamıyoruz demesinler diye başka birçok ilçede bulunmayan kapsamlı spor yatırımları yaptık. Çatalca’mızda kapsamlı bir Spor Adamız var artık. Kapalı spor salonlarımız, yüzme havuzumuz siz gençlerimizin emrinde. Ben sizleri destekleyen ailelerinize ve emek harcayan antrenörlerinize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kaydetti. 

Gençlere değer veren bir başkanımız var 

Karşılaşmalardaki heyecan ve anılarını Başkan Mesut Üner ile paylaşan ve hazırlık antrenmanlarını ara vermeden sürdürdüklerini belirten basketbolcular, “Sizin desteğinizi daima yanımızda hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve biz gençlere bu kadar değer veren bir başkana sahip olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz” sözleriyle Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkür ettiler. 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa