SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Mutlu İlçe Mutsuz

Başkan Mutlu İlçe Mutsuz
Bu haber 27 Eylül 2020 - 20:00 'de eklendi.

Gelecek Partisi İzmir’de sular durulmak bilmiyor. Gelecek Partisi İzmir’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz hafta altı ilçe başkanının istifa ettiği iddiaları gündeme oturmuştu. Menderes, Aliağa, Konak, Karabağlar,  Buca ve Karaburun ilçe başkanlarının ardından istifalara Gaziemir İlçe Başkanlığı da eklendi.

Partiye katıldığı günden bugüne çalışkanlığı ile göz dolduran en hızlı ilçe binası açan başkan olma özelliği taşıyan Gelecek Partisi Gaziemir ilçe başkanı Mutlu Metin İl Başkanlığından gerekli desteği görmediği ve ilgilenilmediği için bugün itibariyle ilçe başkanlığı binasını boşaltıp tabelaları indirdi.

Gelecek Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Mutlu Metin, parti il yönetimine istifasını vermesinin ardından Gaziemir ilçe binası boşaltılmaya başlandı ve partinin tabelası indirildi.

Eski il başkanı Cem kavur ile başlayan yeni il başkanı Mustafa Serhat Şener ile devam eden huzursuzluk ortamı ilçe başkanların da rahatsızlık meydana getirdiği kulislerde konuşulan haberler arasında idi. Bundan nasiplenenlerden biri de Mutlu Metin oldu.

Mikrofonumuza konuşan Metin;
”“Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığı görevimden istifa ettim ve istifa dilekçemi de İl Başkanlığı’na ilettim. Benim olmadığım bir toplantıda İl Başkanı Serhat Şener ilçe başkanlarından para istemiş fakat benim istifamın parayla bir ilgisi yok. Ben ilçe başkanı olarak ilden gereken desteği görmediğim için istifamı verdim. Yerime yeni birisi bulanamadığı için de ilçe binamızı kapattık. Ben orası için 50 bin lira kadar bir masraf etmişti. Şu an yerime gelecek biri olmadığı için de orayı kapatmak zorunda kaldım.Genel başkanımız Davutoğlu’na inandığımız için çıktığımız bu yolculukta gördük ki davadan ziyade kendisine rant sağlama gayesi içinde olan il yöneticileri ve hiçbir şekilde iletişim kuramamak bardağı taşıran son damla oldu. Bu sebeple hem ilçe başkanlığından istifa ettiğimi hem de ilçe binasını boşalttığımı bildirmek isterim”diye konuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa