SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bayraklı’dan CHP Kadın Kolları MYK’ya Genç Aday

Bayraklı’dan CHP Kadın Kolları MYK’ya Genç Aday
Bu haber 02 Temmuz 2020 - 18:39 'de eklendi.

Umut Uçar- Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Olağan Kurultayı 11 temmmuz’da gerçekleşecek. İzmir’den MYK’ya genç bir isim Ayşe Okyel Aday adaylığını açıkladı. Okyel adaylık açıklamasında;

1984 İzmir doğumluyum.

İlk orta ve lise eğitimimi İzmir’de tamamladım .

2013 yılında Cumhuriyet Halk Partisinde mücadele içerisinde yer aldım .

2013 ve 2014 yılında CHP İzmir Bayraklı İlçe Gençlik Kollarında İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim .

2015 yılında CHP İzmir İl Kadın Kollarında İl Yönetim Kurulu Üyeliği ( proje ve etkinliklerden sorumlu Başkan Yardımcılığı) yaptım .

İl Kadın Kolları Yönetimi Döneminde 3 seçim geçirdik ( 1 ön şeçim , 2 Genel seçim )  Bu seçim süreçlerinde İl Başkanlığımızın görevlendirmesi üzerine Merkez Seçim Ofisinde Lojistik ekibinde koordinatörlük görevini onurla yürüttük.

2020 yılında tüm dünyayı saran pandemi sürecinde İzmir Büyük Şehir Belediyesinin gönüllü ordusunda 40 gün gönüllü olarak görev aldım .

Kars _Konya kökenliyim

Evli ve 1 çocuk annesiyim

Eşim Ticaret İle Uğraşıyor .

Sol mücadele den gelen halen o mücadele ruhuyla, İzmir Kadın Kolları MYK Üyeliğine Adayım siz yürekli, özgür iradesiyle karar veren kurultay delegesi arkadaşlarımın oylarına talibim.

İnanıyorum ki İzmir nasıl özgürlükler ili ise İzmir in, kurultay delegeleride vicdanı hür kadınlardır. Genç bir kadın arkadaşınız olarak Ankara da önce izmir’in sonra Türkiye kadınlarının demokrasi mücadelesinde, omuz omuza mücadele edecek bir bacınız olmak istiyorum.

Sizin sesiniz olmaya varım .

YOLDAN GELMEDİM

YORGUN DEĞİLİM

SOLDAN MÜCADELEDEN GELDİM

SOLCUYUM !!!!

Kadın Gençlik Örgütü Sokağa ,

Parti Sol’a

GENÇLEŞİYORUZ ÖRGÜTLENİYORUZ !

Ve

İktidara Yürüyoruz

Çünkü bizim

#BirUmudumuzVar

Yola Çıktık Geliyoruz

#KadınGençlikElEleGeliyoruz

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa