SON DAKİKA

Haber Ekspress

BERNA ÇOK SEVDİĞİ KİTAPLARINA KAVUŞTU

BERNA ÇOK SEVDİĞİ KİTAPLARINA KAVUŞTU
Bu haber 22 Mart 2019 - 16:28 'de eklendi.

Kimi zaman uçan bir halıya binip bilmediğimiz diyarlara seyahat ettiren, bambaşka bir dünyaya adım attıran, kimi zaman tarihin sayfalarında koşar adım dolaşıp o anlara tanıklık ettiren kitaplar. Berna “Onlar benim en iyi arkadaşlarım” dediği kitaplarına kavuştu.

Geleceğin teminatı çocuklar gülsün diye her türlü çalışmayı yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, açtığı kurslarla onların eğitim, sanatsal ve kültürel yaşamlarına katkıda bulunurken, her mahallede kurduğu çocuk oyun alanlarıyla, hafta sonları sahnelenen çocuk tiyatroları ve filmleriyle çocuklarımızın yanlarında oluyor.

Yıllarca yaptığı öğretmenlik görevinden dolayı eğitimin önemine her fırsatta değinen ve kitap okumanın önemini dile getiren Başkan Cem Kara, kendisinden kitap isteyen Berna’nın isteğini hemen yerine getirdi.

Kitap okumayı çok sevdiğini belirten Subaşı Mahallesi’nde yaşayan Berna’ya kitapları Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın tarafından teslim edildi.

Kitapları tek tek incelerken mutluluğu gözlerine yansıyan Berna, Başkanı Cem Kara’ya çok teşekkür ettiğini ve onun bu armağanının kendisini çok sevindirdiğini söyledi.

Başkan Kara vatandaşların daima yanında

Hasta ve yakınlarının daima yanında olarak onların istek ve taleplerini yerine getiren Başkan Cem Kara, belediyeye başvurarak hasta yatağı, tekerlekli sandalye gibi ihtiyaçlarını belirten vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarının hemen karşılanmasını sağlıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın, İnceğiz Mahallesi’nden kendilerine başvurarak tekerlekli sandalye isteyen vatandaşımızın da sandalyesini teslim etti. Sandalyesine kavuşan vatandaşımız ve ailesi bu zor günlerinde yanlarında olan Başkan Cem Kara’ya teşekkürlerini ilettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa