SON DAKİKA

Haber Ekspress

Beşiktaş Belediyesi ‘iyi hal indirimleri’ne karşı ilçe genelinde kampanya başlattı

Beşiktaş Belediyesi, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için ‘iyi hal indirimleri’ne karşı kampanya başlattı. Kampanyayı anlatan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “İlçemizde kadına yönelik her türlü şiddet vakalarına karşı tavizsiz tutumumuzu devam ettireceğiz. Kadınların hak ve eşitlik mücadelelerinde yanlarında olacağız” dedi.

Beşiktaş Belediyesi ‘iyi hal indirimleri’ne karşı ilçe genelinde kampanya başlattı
Bu haber 21 Kasım 2022 - 9:02 'de eklendi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için Beşiktaş Belediyesi örnek bir kampanyayı hayata geçirdi. Kadın cinayetleri davalarına uygulanan ceza indirimlerine “İyi hal, her zaman iyi hal değildir” sözleriyle karşı çıkılan kampanya ilgi görüyor.

Şiddet faillerinin, iyi hal indirimleri ve kamuoyunda fark edilmeden şiddeti meşrulaştıran birtakım ifadelerle billboardlara ve dijital iletişim mecralarına taşıyan Beşiktaş Belediyesi’nin kampanyası ile farkındalık amaçlanıyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Bireysel olarak ve kurum olarak uzun zamandır kadın hareketinin gündemlerine destek olmak ve onların mücadelelerinde yanlarında olabilmek adına çok sayıda farkındalık kampanyasına imza attık” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa