SON DAKİKA

Haber Ekspress

Besni Ak Parti ilçe Başkanlığına “En Güçlü Aday” Muhittin YILMAZ

Besni Ak Parti ilçe Başkanlığına “En Güçlü Aday” Muhittin YILMAZ
Bu haber 06 Temmuz 2020 - 22:40 'de eklendi.

Ak Parti Teşkilatlarında uzun zamandan beridir görevler alan, sahalardan gelen güçlü bir aday ve muhtemelen İlçe Başkanlığı yarışını kazanabilecek en güçlü aday Besni’de partisinin güç kazanması için çok sayıda çalışmalar yapmış halkın gözünde saygınlığı ve dürüstlüğü ile tanınan bir işadamıdır Muhittin YILMAZ.

Muhittin YILMAZ yaptığı açıklamada şunları söyledi;”Bu zamana kadar siyasette hep yerel bazda bulundum. Başkanlık için görev talebinde bulunmak herkesin hakkıdır ve Besni ilçemize hizmette bulunmak kimseye nasip olmaz kolay kolay. Asıl olan adaylık kime gelirse davamızı zafere ulaştırmak ve Besni için elinden geleni değil elinden gelenin fazlasını yapmaktır. Ak Partimizin İlçe Başkanı kim olursa olsun her zaman davama sahip çıkıp onun arkasında olup destekleyeceğimi belirtirim.”

Besnili vatandaşlar ise;”Besninin yıllardır hakettiği hizmeti göremediğine inanıyoruz, Muhittin bey besninin yetiştirdiği güzide insanlardan biridir yine inanıyoruzki Besni hakettiği hizmete Muhittin bey ile kavuşacaktır.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa