SON DAKİKA

Haber Ekspress

Beykoz’da engel yok sevgi var

Beykoz Belediyesi tarafından dezavantajlı bireylere yönelik ilk kapsamlı yaşam merkezi olarak kurulan Aile, Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), el sanatlarından müziğe, mutfaktan tarıma geniş bir yelpazede verilen nitelikli eğitimlerle ilçedeki birçok çocuk ve gencin hayatına dokunuyor.

Beykoz’da engel yok sevgi var
Bu haber 10 Aralık 2022 - 9:11 'de eklendi.

“Beykoz’da Engel Yok, Sevgi Var” sloganıyla düzenlenen kahvaltı programda sahneye çıkan AKDEM’li çocuk ve gençler renkli gösteriler sergiledi, topluma farkındalık mesajları verdi. Kavacık Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen programa, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Birim Başkanı Sevim Sayım Madak, AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Leman Yenigün Aksay, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, engelli ilçe sakinleri ve aileleri katıldı.

Büyük fedakarlık gerekiyor

Programda misafirlerine hitap eden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “Dünyada cennetlik bir insan görmeyi arzu ettiğimde engelli annesine bakıyorum. Engelli ailesi olmak çok büyük fedakârlık gerektiriyor. Dezavantajlı evladı için hayatını ortaya koyabilmek herkesin yapabileceği bir iş değil, büyük bir fedakârlık ve özveri. O fedakârlığı gösteren sizler ve evlatlarınızla birlikteyiz. Bu programa geldiğiniz, bize güç verdiğiniz ve motivasyonumuzu artırdığınız için size çok teşekkür ediyorum. Biz de sizlerin yükünüzü hafifletmek adına, AKDEM ailesi olarak, hemşehrilerimizden aldığımız yetkiyle hizmete devam edeceğiz” dedi. AK Parti iktidarıyla birlikte engellilere yönelik hizmetlerde büyük dönüşümler yaşandığını vurgulayan AK Parti İstanbul İl Merkez Başkan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, engelli vatandaşların potansiyellerini en üst düzeyde kullanmaları için Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığının açıkladığı 2030 yılı vizyonu doğrultusunda yeni politikalar geliştireceklerini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa